fbpx

TUI reviews en ervaringen

TUI reviews en ervaringen
Review plaatsen

TUI is een bekend reisbureau dat al vele jaren in de branche actief is. Ze staan bekend om hun uitstekende klantenservice en ze zijn ook een van de duurste reisorganisaties. Heb jij ervaringen met TUI dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen. We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

TUI
5 / 5 Beoordeling
{{ reviewsOverall }} / 5 Gebruikers (1 stem)
Vervoer5
Accommodatie5
Reisleiding5
Prijs / kwaliteit verhouding5
De reviews... Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling
Sorteer op:

Een echte pionier.. Je mag als eerste een review achterlaten!

User Avatar User Avatar
Geverifieerde gebruiker
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_country_term}}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

This review has no replies yet.

Avatar
Show more
Show more
{{ pageNumber+1 }}
  
Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.

TUI Travel Company is een bekende speler in de wereld met meer dan 700 bestemmingen en biedt meer dan 20 miljoen accommodatiemogelijkheden. Het werd in 1878 opgericht door Sir Henry Tui en levert sindsdien diensten aan reizigers.

Is TUI betrouwbaar?
Als je een reis boekt bij TUI kun je er zeker van zijn dat het een goede en betrouwbare reisorganisatie is. TUI heeft een groot en divers aanbod. Er is voor ieder wat wils. De reizen zijn vaak voordelig en er zijn regelmatig aanbiedingen. TUI is de betrouwbare reisorganisatie waar je veilig en zorgeloos je vakantie kunt boeken.

TUI reviews en ervaringen. Groepsreizen, rondreizen en verre reizen.
Rondreizen, groepsreizen en verre reizen met TUI

Zo is TUI aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds. Bij onverwachte gebeurtenissen ben jij als consument ervan verzekerd bent dat je jouw betaalde reissom terugkrijgt, als de reisorganisatie door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie (jouw vakantie) niet kan leveren.

Is TUI de beste reisorganisatie?
Dit is natuurlijke een subjectieve vraag. Maar de reizen van TUI zijn altijd goed verzorgd. Ook zijn er bij de vliegvakanties transfers van en naar je accommodatie inbegrepen. TUI is een grote reisorganisatie met een divers en een ruim aanbod in bestemmingen over de hele wereld. Hier komen frequent nieuwe bestemmingen/vakanties bij. Op het gebied van zonvakanties heeft TUI de populairste bestemmingen in haar assortiment. Hier kun je bijvoorbeeld denken aan bestemmingen dicht bij huis zoals Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië en Griekenland maar ook rondreizen Thailand, rondreizen Zuid Afrika of rondreizen Australië. Hoe dan ook een ruim aanbod van verre reizen naar diverse exotische bestemmingen.


Waarom is TUI duurder?
TUI is een bekend reisbureau dat al vele jaren in de branche actief is. Ze staan bekend om hun uitstekende klantenservice en ze zijn misschien ook een van de duurdere reisorganisaties. De prijzen van TUI tours zijn misschien iets hoger dan die van andere bedrijven, maar ze bieden uitstekende klantenservice en hebben goede recensies.

Ervaringen TUI fly
TUI haar eigen luchtvaartmaatschappij TUIfly. Je kan met TUIfly naar 60 bestemmingen over de hele wereld.  TUI brengt met haar eigen airline jaarlijks zo’n 2 miljoen reizigers naar hun vakantiebestemming. Thuisbasis van TUI fly is Schiphol Airport. Reizigers worden ook vanaf de regionale luchthavens Eindhoven, Rotterdam The Hague Airport en Groningen Eelde Airport vervoerd. Vanaf deze airports biedt men vluchten aan naar de verschillende (zon)bestemmingen. Zoals rond de Middellandse Zee, het Caribische gebied, Noord en Zuid-Amerika en Afrika.

TuiFly ervaringen
TUI heeft haar eigen luchtvaartmaatschappij genaamd TUIfly. Foto van SevenStorm

TUI fly zitcomfort
TUI fly vliegt naar meer dan 60 bestemmingen wereldwijd. Om haar reizigers comfortabel naar vakantiebestemmingen te brengen heeft TUI haar eigen zitcomfort klassen. Aan boord in haar eigen vloot biedt TUI fly zitcomfort en service met de volgende keuzes:

  • Deluxe (106 cm beenruimte)
  • Comfort (minstens 81 cm beenruimte)
  • Economy (74 cm beenruimte)

Telefonische helpdesk:0900 – 8847 (70 c.p.g.)
+32 2 7178456 (vanuit buitenland)
Openingstijden helpdesk:ma-za: 8-23u. zo: 9-23u
Postadres hoofdkantoor:Postbus 157
2280 AD Rijswijk
Nederland

Alle bestemmingen van TUI bekijken
TUI reviews en ervaringen