fbpx
Review plaatsen

Kennis, ervaring en passie zijn cruciale aspecten voor een succesvolle reisorganisatie. Bij een reisorganisatie met veel kennis en ervaring, kun je er zeker van zijn dat ze de bestemmingen goed kennen en in staat zijn om je een unieke en authentieke reiservaring te bieden. Ze weten waar de mooiste plekken zijn, de beste tijd om te reizen, en hoe je de meeste waarde voor je geld kunt krijgen.

Heb jij ervaringen met Riksja Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen. Zo kun je mede reizigers helpen om een juiste keuze te maken bij het kiezen van een reisorganisatie.
We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring.

Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Riksja Travel
5 / 5 Beoordeling
{{ reviewsOverall }} / 5 Gebruikers (0 stemmen)
Vervoer5
Accommodatie5
Reisleiding5
Prijs / kwaliteit verhouding5
De reviews... Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling
Sorteer op:

Een echte pionier.. Je mag als eerste een review achterlaten!

User Avatar User Avatar
Geverifieerde gebruiker
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_country_term}}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

This review has no replies yet.

Avatar
Show more
Show more
{{ pageNumber+1 }}
  
Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.

Riksja Travel is een reisorganisatie die zich richt op het aanbieden van authentieke en duurzame reizen naar verschillende landen over de hele wereld. Zij geloven dat reizen niet alleen gaat om het zien van nieuwe plaatsen, maar ook om het ontmoeten van nieuwe mensen en het leren van nieuwe culturen.

Riksja Travel: de specialist in unieke, individuele reizen op maat!

Bij Riksja Travel is men gespecialiseerd in het creëren van unieke, individuele reizen. Zij nemen je mee op een avontuurlijke, luxe of ontspannen reis zonder dat je zelf alles hoeft te regelen. De ervaren en gepassioneerde reizigers helpen je bij elke stap van de reis, van het kiezen van de bestemming tot de reis zelf. Men begrijpt als geen ander dat iedereen verschillende wensen heeft, daarom biedt Riksja Travel reizen op maat. Boek jouw droomreis in slechts 4 stappen:

Boek nu jouw droomreis in slechts 4 stappen”

Stap 1: Kies je bestemming,

Stap 2: Bouw je eigen reis.

Stap 3: Ontvang een persoonlijk reisvoorstel

Stap 4: Boek de reis en laat Riksja Travel de rest regelen.

“Onze 50 bestemmingen wereldwijd, jouw ideale rondreis – Laat onze reisfanaten je helpen met planning en route, voor het maximale uit jouw reis”

Riksja Travel

“Rondreizen op maat: kies uit onze kant-en-klare routes op 50 bestemmingen – Personaliseer naar eigen wens”

Bij Riksja Travel biedt men een uitgebreide selectie van kant-en-klare rondreizen op meer dan 50 bestemmingen. De routes zijn gebaseerd op eigen favoriete reiservaringen in een land, waardoor je verzekerd bent van een unieke en leuke reis. De rondreizen van Riksja Travel zijn een perfecte basis, maar je kunt ze ook aanpassen met extra dagen, overnachtingen, excursies en ervaringen, naar eigen wens. Laat Riksja je helpen om de perfecte rondreis samen te stellen.

“Stel je eigen reis samen met bouwstenen – Kies uit hotels, excursies en vervoer op elke bestemming”

Met de bouwstenen kun je zelf je eigen reis samenstellen. Riksja Travel heeft de mooiste kleinschalige hotels en leuke excursies geselecteerd op elke bestemming, gebaseerd op hun eigen reiservaringen. Deze ervaringen zijn verpakt in bouwstenen, waarmee je een selectie maakt van overnachtingen, activiteiten en vervoer. Je kunt deze selectie maken telefonisch, per e-mail of via “Mijn reisplan”. Riksja Travel zorgt dan voor de juiste volgorde en regelt het vervoer tussen de verschillende plekken. Zij houden ook rekening met eventuele extra wensen.

“Laat de bestemmingsexperts jouw droomreis creëren – Deel je ideeën en wensen, kennis zorgt voor een rondreis op maat”

De bestemmingsexperts van Riksja Travel hebben jarenlange ervaring en kennen hun landen door en door. Deze kennis gebruikt men om speciaal voor jou een rondreis op maat te maken. Je kunt al je ideeën en wensen delen, of het nu gaat om een specifiek soort hotel of bepaalde ervaringen die je niet wilt missen. De reis experts van Riksja Travel gaan aan de slag om een reisvoorstel op maat te maken, speciaal afgestemd op jouw wensen. Jouw wensen en de enorme reis kennis samen zorgen voor de perfecte rondreis.

Ontdek de schoonheid van de wereld met een authentieke en duurzame reis van Riksja Travel, met professionele gidsen die je meenemen naar de prachtige uithoeken van hun gebied.

Neem bijvoorbeeld een reis naar India. Hoe gaat dat in zijn werk? Bij aankomst in India zal je worden begroet door een gids van Riksja Travel die jou opwacht bij de luchthaven. Gedurende de reis zal je worden meegenomen naar prachtige plaatsen zoals de Taj Mahal, de stad Jaipur en de heilige stad Varanasi.

Rondreis naar India met Riksja Travel. Foto door Sudipta Mondal

Je kan verblijven bij een lokale familie en leren hoe je traditioneel Indiase gerechten kookt. Op de laatste dag zul je je verbonden voelen met het land en zijn mensen. Je keert terug naar huis met een rijkere ervaring en een breder perspectief op de wereld.

Je zal dankbaar zijn voor de reisorganisatie Riksja Travel die je geholpen heeft om je droomreis te realiseren en zou het aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een authentieke en duurzame reiservaring.

OpeningstijdenElke maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17:30 uur
Elke zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur
Elke zondag van 12.00 tot 17.00 uur
AdresRiksja Travel, Pompoenweg 9
2321 DK Leiden
Telefoon071 579 01 01
E-mail[email protected]

Alle bestemmingen van Riksja-Travel bekijken
Riksja Travel ervaringen