fbpx

Afrika reisopmaat! Ervaringen en reviews

Afrika reisopmaat! Ervaringen en reviews

Review plaatsen

Afrika reisopmaat biedt avontuurlijke privé rondreizen door Zuid-Afrika, Namibië en Botswana aan. Heb jij ervaringen met Afrika Reisopmaat dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen. We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Afrika Reisopmaat
5 / 5 Beoordeling
{{ reviewsOverall }} / 5 Gebruikers (0 stemmen)
Vervoer5
Accommodatie5
Reisleiding5
Prijs / kwaliteit verhouding5
De reviews... Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling
Sorteer op:

Een echte pionier.. Je mag als eerste een review achterlaten!

User Avatar User Avatar
Geverifieerde gebruiker
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_country_term}}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

This review has no replies yet.

Avatar
Show more
Show more
{{ pageNumber+1 }}
  
Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.

“Wij zijn een autoriteit op het gebied van maatwerk reizen naar Afrika!” Een quote van de website van de reisorganisatie Afrika Reisopmaat. De naam behoeft eigenlijk geen toelichting. Afrika reisopmaat biedt avontuurlijke privé rondreizen door Zuid-Afrika, Namibië en Botswana aan.

Een reis op maat, helemaal naar jouw eigen wensen samengesteld.  

  1. Een uitgebreid en flexibel aanbod van rondreizen, fly drive, safari’s en tours
  2. Snel en gemakkelijk persoonlijk contact via telefoon, WhatsApp en e-mail 
  3. De beste prijs/kwaliteit verhouding voor jouw budget
  4. In een paar simpele stappen jouw eigen offerte/reisvoorstel in je mail ontvangen
Zuid Afrika heeft een enorme diversiteit aan landschappen om door heen te reizen. FotoCredits

Jouw persoonlijke offerte

In 3 eenvoudige stappen kun je een reisvoorstel aanvragen. Persoonlijk contact met de specialisten via telefoon, WhatsApp en e-mail is behoort ook tot de mogelijkheden.

Via de pagina reisvoorstel aanvragen vul je de benodigde gegevens in die men nodig heeft om voor een beeld te krijgen van jouw ideeën en wensen.

Een rondreis op maat is direct geregeld!

De aanvraag van een reisofferte lijkt vaak simpel, bij Afrika Reisopmaat is dat inderdaad het geval. Het bedrijf biedt een stappenplan waarmee men snel een offerte voor een eigen reis in de mailbox ontvangt. Alle reizen van Afrika Reisopmaat zijn ondergebracht bij de SGR, waardoor maximale garantie geboden wordt voor de klant. Bij elke aanvraag voor een reisvoorstel en elk contact daarna, is er direct telefonisch en persoonlijk contact met de specialisten van Afrika Reisopmaat. Zij staan 100% voor service en bereikbaarheid voor hun klanten.

In drie eenvoudige stappen kunnen klanten bij Afrika Reisopmaat een reisvoorstel aanvragen en daarna persoonlijk contact hebben met de specialisten. Via de pagina “reisvoorstel aanvragen” kunnen de benodigde gegevens ingevuld worden die Afrika Reisopmaat nodig heeft om een beeld te krijgen van de ideeën en wensen van de klant. Deze gegevens worden direct meegenomen in het telefonische contact dat gepland is via hetzelfde formulier, zodat Afrika Reisopmaat precies weet wat de klant wil en direct een concreet reisvoorstel kan opstellen.

Het volledig uitgewerkte reisvoorstel wordt maximaal 48 uur na het telefonische contact ontvangen. Afrika Reisopmaat belt de klant altijd na om te vragen wat men ervan vindt of of er nog iets aangepast moet worden.

Afrika Reisopmaat en duurzaamheid

Afrika Reisopmaat streeft ernaar om de negatieve effecten van reizen te beperken en de positieve effecten te stimuleren. Hun duurzaam toerisme beleid is gericht op het minimaliseren van milieuvervuiling en het respecteren van de natuur en cultuur op de bestemmingen. Tevens trachten zij een economische bijdrage te leveren aan de lokale bevolking door werkgelegenheid te creëren. Dit alles wordt gedaan terwijl zij ervoor zorgen dat dit bijdraagt aan de reisplezier van hun klanten.

Hoe gaat dit in de praktijk?

De reisbegeleiding
Afrika Reisopmaat werkt alleen met lokale gidsen en chaffeurs die de meest prachtige plekken van de landen waar zij rondreizen kunnen laten zien, omdat zij de ins en outs kennen van hun eigen omgeving.

Vervoer
Voor verantwoord vervoer worden zo zuinig mogelijke (elektrische) auto’s en busjes gebruikt, en er wordt geprobeerd het gebruik van plastic tijdens de rondreis te minimaliseren.

Verblijf
Afrika Reisopmaat heeft veel samenwerkingen met kleinschalige hotels, natuurparken en eco lodges waardoor ze een uniek aanbod weg van de massa kunnen aanbieden. Daarnaast ondersteunen zij lokale liefdadigheidsprojecten die men kunt bezoeken voor een unieke ervaring.

Wat zeggen reizigers over Afrika Reisopmaat?

Op de website van Afrika Reisopmaat staan de volgende reiservaringen geschreven:


“Afrika Reisopmaat heeft ons een geweldige 3-weekse rondreis door Afrika gegeven. We hebben zo veel verschillende dingen gezien, het was vermoeiend, maar het was het waard. Marleen heeft de reis voor ons samengesteld en we konden zelfs een paar weken later nog iets wijzigen en dat was geen probleem. Ook hadden we telefonisch contact via Whatsapp (tussen Zuid-Afrika en Nederland) en dat maakte het contact nog persoonlijker en prettig.”

“We zijn gisteren teruggekomen van een geweldige vakantie vol met nieuwe indrukken. We willen de organisatie van de reisplanning in Zuid-Afrika hartelijk bedanken, het was fantastisch. We zijn onder de indruk van alles wat we gezien hebben, het was prachtig!”

Aanbod Afrika Reisopmaat

Zuid-Afrika met Afrika Reisopmaat
Met Afrika Reisopmaat ontdekt men de prachtige Zuid-Afrikaanse landschappen en culturen op een unieke en persoonlijke manier. Het team van lokale experts stelt samen met de reiziger een rondreis op maat samen, waarbij reisgezelschap, aantal reisdagen, wensen en budget in aanmerking worden genomen.

Deze unieke privé rondreizen bieden een grote diversiteit aan prachtige locaties en ervaringen. Van de prachtige natuurparken tot de historische steden, er is voor ieder wat wils. De lokale gidsen en chauffeurs laten de reiziger de mooiste plekken van Zuid-Afrika zien en zorgen voor een onvergetelijke reiservaring.

Het kantoor in Kaapstad staat steeds klaar om jou te assisteren en eventuele vragen te beantwoorden tijdens de reis. Afrika Reisopmaat garandeert dat de reiziger een onvergetelijke reis zal hebben.

Alle bestemmingen van Afrika Reisopmaat bekijken
Afrika reisopmaat! Ervaringen en reviews