fbpx

Sawadee ervaringen en reviews

Sawadee ervaringen en reviews
Review plaatsen

Sawadee rondreizen is een reisbureau in Nederland. Zij zijn gespecialiseerd in reizen en reizen naar Afrika, Azië en Zuid-Amerika. Deze pagina geeft reizigers de kans hun Sawadee ervaringen en reviews te plaatsen.

Heb jij ervaringen met Sawadee dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen. We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Sawadee Reizen
0 / 5 Beoordeling
{{ reviewsOverall }} / 5 Gebruikers (1 stem)
Vervoer0
Accommodatie0
Reisleiding0
Prijs / kwaliteit verhouding0
De reviews... Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling
Sorteer op:

Een echte pionier.. Je mag als eerste een review achterlaten!

User Avatar User Avatar
Geverifieerde gebruiker
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_country_term}}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

This review has no replies yet.

Avatar
Show more
Show more
{{ pageNumber+1 }}
  
Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.

Sawadee is een reisbureau in Nederland. Sawadee Reizen is een reisorganisatie dat o.a. rondreizen aanbiedt in AziëAfrika en Europa. Sinds 1983 organiseert Sawadee avontuurlijke rondreizen waarbij genieten en beleven voorop staan.

Het bedrijf is sindsdien aanzienlijk gegroeid en heeft nu meer dan 100 mensen in dienst. Ze zijn al drie jaar op rij uitgeroepen tot een van de beste werkgevers van Nederland.

Sawadee bestaat in 2021 uit ruim 25 medewerkers op het hoofdkantoor en meer dan 100 reisbegeleiders wereldwijd. Hieronder is een overzicht van onze kantoormedewerkers te zien.  

Het motto van het bedrijf is “vakanties voor reizigers”. Sawadee rondreizen biedt reizen aan voor alle soorten reizigers voor alle budgetten, van luxe tot prijsbewuste reizigers.

Sawadee Reizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte, op maat gemaakte en groepsreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde.

Kwaliteit Sawadee
Sawadee tours is een toonaangevende touroperator in Zuidoost-Azië, met meer dan 20 jaar ervaring. Sawadee biedt reizen op maat naar Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam en Myanmar.

Is Sawadee betrouwbaar?
Sawadee is een betrouwbare touroperator en biedt verschillende tours aan in verschillende delen van de wereld. Het bedrijf biedt reizen aan naar verschillende bestemmingen, zoals Afrika, Azië en Europa. Deze touroperator zit al meer dan 30 jaar in het vak en heeft een sterke reputatie op het gebied van betrouwbaarheid.

Sawadee rondreizen zijn perfect voor mensen die nieuwe bestemmingen willen verkennen. Lees vooral ook de Sawadee ervaringen en reviews van reizigers.

Sawadee Reizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte, op maat gemaakte en groepsreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde
Sawadee Reizen biedt o.a.. rondreizen aan naar Jordanië. Foto door Abdullah Ghatasheh

Sawadee is aangesloten bij de ANVR en de SGR. Bij onverwachte gebeurtenissen ben jij als consument ervan verzekerd bent dat je jouw betaalde reissom terugkrijgt, als de reisorganisatie door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie (jouw vakantie) niet kan leveren.

Telefonische helpdesk:020-4202220
Whatsapp020-4202220
Openingstijden helpdesk:maandag t/m. vrijdag: 10:00 – 17:30
Noodnummer:+31 (0)20-6516035. (Buiten kantooruren en alleen voor noodgevallen)
Postadres hoofdkantoor:Sawadee Reizen
Sarphatistraat 650
1018 AV Amsterdam
E-mail:[email protected]: Voor persoonlijk advies, een optie die je geplaatst hebt of voor al je andere vragen.

[email protected]: Voor al je vragen over je geboekte reis.
Alle bestemmingen van Sawadee bekijken
Sawadee ervaringen en reviews