fbpx

Shoestring reviews en ervaringen

Shoestring reviews en ervaringen
Shoestring Reviews plaatsen

Shoestring: Avontuurlijke Reizen Wereldwijd

Heb jij ervaringen met Shoestring dan nodigen wij jou graag uit om hier een Shoestring review te plaatsen. We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Diensten Shoestring
Shoestring onderscheidt zich door een breed scala aan reisopties aan te bieden. Naast de populaire avontuurlijke groepsreizen, kun je bij ons ook terecht voor speciale reizen voor singles en unieke individuele rondreizen. Onze bestemmingen beslaan de gehele wereld, van de verstopte hoekjes op onze planeet tot de meest bekende trekpleisters.

Deel Jouw Shoestring Reviews

Heb jij al eens de wereld verkend met Shoestring? Dan zijn wij zeer geïnteresseerd in jouw verhaal. Wij nodigen je uit om je ‘shoestring reviews’ met ons en onze gemeenschap te delen. Jouw feedback is onmisbaar; het helpt ons om onze diensten te verbeteren en geeft toekomstige reizigers een beter beeld van wat ze kunnen verwachten.

Privacy Gewaarborgd
Bij het delen van je ervaringen garanderen wij jouw privacy. Alleen je naam, de titel van je review, en de ervaring zelf worden gepubliceerd.

Jouw emailadres blijft strikt vertrouwelijk en zal nooit op onze website getoond worden.

Jouw ‘shoestring reviews’, of ze nu positief zijn of suggesties voor verbetering bevatten, worden zeer gewaardeerd.

In 1996 is Shoestring opgericht om de jonge (wereld)reizigers verre bestemmingen te laten ontdekken tegen een scherpe prijs. Er werd gestart met enkel groepsreizen. Inmiddels biedt Shoestring naast avontuurlijke groepsreizen ook speciale single reizen en unieke individuele rondreizen aan naar alle uithoeken van onze planeet. 

De slogan is ‘Hoe ver kun je gaan?’ en daarmee doelt men niet alleen naar de verre bestemmingen. De reizen worden door de reisspecialisten met liefde ontwikkeld en zo goedkoop mogelijk aangeboden zonder in te leveren op de kwaliteit van de reis zelf.

Groepsreizen

Ervaar het gemak van een goed geregelde groepsreis met voldoende ruimte om er je eigen invulling aan te geven. Bij Shoestring kun je terecht voor een uitgebreid aanbod aan groepsreizen naar de meest fascinerende bestemmingen in Afrika, Europa, Midden- en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Azië.

Reis je graag in groepsverband en wil jij de wereld écht leren kennen? De echte reiziger gaat op zoek naar andere culturen en bezoekt plekken waar het massatoerisme zijn intrede nog niet heeft gedaan. Dankzij onze landenspecialisten kun je je van tevoren uitgebreid laten informeren over de bestemmingen van Shoestring, terwijl de Engelstalige reisleiders je ter plekke leiden naar én vertellen over de mooiste plekken. Gezamenlijke beleving van lokale en authentieke culturen, maar met veel individuele vrijheid. Daar gaat het om bij de verre groepsreizen van Shoestring!

Single reizen

Leuk om te zien dat onze single reizen met de dag populairder worden. Niks meer ‘suffig imago’; de single reizen van Shoestring zijn hotter dan hot! Met de single reizen van Shoestring ontdek je de meest exotische bestemmingen van de wereld samen met gelijkgestemde reisgenoten. Je hebt bij ons de keuze om er af en toe lekker alleen op uit te trekken of in het gezelschap van de groep activiteiten te ondernemen. Op die manier leer je niet alleen andere landen en culturen kennen, maar kom je bovendien op eenvoudige wijze in contact met je medereizigers.

Met de single reizen van Shoestring ontdek je de meest exotische bestemmingen van de wereld samen met gelijkgestemde reisgenoten
Single Reizen van Shoestring zijn ingedeeld naar leeftijd. FotoCredit

Single reizen voor verschillende leeftijden

Alleen reizen maar toch samen, dát zijn de single reizen van Shoestring. Onze single reizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Door te werken met verschillende leeftijdsgroepen, zit er altijd wel een leeftijdsgenootje bij je in de groep. En dat is wel zo leuk! 

Reisgaranties Shoestring
Shoestring is aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds. Bij onverwachte gebeurtenissen ben jij als consument ervan verzekerd bent dat je jouw betaalde reissom terugkrijgt, als de reisorganisatie door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie (jouw vakantie) niet kan leveren.

Telefonische helpdesk:020-685 02 03
Openingstijden helpdesk:maandag t/m vrijdag: 10:00 – 16:00
Noodnummer:+31 (0)6 – 533 13 932. (Buiten kantooruren en alleen voor noodgevallen)
Postadres hoofdkantoor:Shoestring Nederland
Entrada 223
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
020-685 02 03
Email:[email protected]
Social Media:Facebook
Instagram
Youtube

Shoestring
5 / 5 Beoordeling
{{ reviewsOverall }} / 5 Gebruikers (1 stem)
Vervoer5
Accommodatie5
Reisleiding5
Prijs / kwaliteit verhouding5
De reviews... Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling
Sorteer op:

Een echte pionier.. Je mag als eerste een review achterlaten!

User Avatar User Avatar
Geverifieerde gebruiker
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_country_term}}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

This review has no replies yet.

Avatar
Show more
Show more
{{ pageNumber+1 }}
  
Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.

Alle bestemmingen van Shoestring bekijken
Shoestring reviews en ervaringen