fbpx

333Travel ervaringen en reviews

333Travel ervaringen en reviews
Review plaatsen

333travel is een betrouwbare online boekingsagent. Ze bieden retourvluchten en hotels voor uw reisbehoeften.

333travel biedt naast avontuurlijke groepsreizen ook speciale single reizen en unieke individuele rondreizen aan naar alle uithoeken van onze planeet. 

Heb jij ervaringen met 333travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen. We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

333travel
5 / 5 Beoordeling
{{ reviewsOverall }} / 5 Gebruikers (0 stemmen)
Vervoer5
Accommodatie5
Reisleiding5
Prijs / kwaliteit verhouding5
De reviews... Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling
Sorteer op:

Een echte pionier.. Je mag als eerste een review achterlaten!

User Avatar User Avatar
Geverifieerde gebruiker
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_country_term}}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

This review has no replies yet.

Avatar
Show more
Show more
{{ pageNumber+1 }}
  
Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.

333travel is toegewijd om klanten reisdiensten van de beste kwaliteit en individuele reizen op maat te bieden.

333travel zit al meer dan 10 jaar in de branche en heeft ervaring opgebouwd in het organiseren van reizen voor meer dan 100.000 mensen. Ze hebben hun diensten afgestemd op elke klant om ervoor te zorgen dat ze de best mogelijke ervaring krijgen.

333Travel ervaringen en reviews
333Travel biedt o.a. individuele rondreizen in Thailand aan. FotoCredit

Betrouwbaarheid 333Travel
Dit bedrijf is uiterst betrouwbaar en heeft nog nooit een klant in de steek gelaten!

333travel is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren van individuele reizen voor klanten. Ze bieden een verscheidenheid aan bestemmingen en activiteiten voor klanten om uit te kiezen.

Individuele reizen op maat met 333Travel
Waar je interesses ook liggen en hoe je ook wilt reizen…. Het organiseren van individuele reizen op maat en het creëren van een unieke speciale ervaring zijn de doelstellingen van 333Travel. Mogelijkheden zijn heel divers. Variërend van Wildlife tot Cultuur. Wil je een land per trein, minibus of eigen auto ontdekken of is dit een eerste stap naar een huwelijksreis of verre familievakantie. Kortom 333Travel maakt het mogelijk.

Strandvakanties met 333travel
Heerlijk relaxen op een prachtig strand, in het zonnetje met een briesje door de haren, ver weg van alle dagelijkse beslommeringen. Doe inspiratie op en creëer jouw ideale strandvakantie naar één van de verre bestemmingen. Wil je een strandvakantie verlengen of aanpassen? Dat is uiteraard mogelijk. Op basis van jouw wensen maakt 33travel graag vrijblijvend een reisvoorstel op maat.

Werkwijze 333Travel

Stap 1. Kiezen van de bestemming

Op de website van 333travel kan men inspiratie opdoen voor diverse verre bestemmingen. De reizen zijn geschikt voor alle leeftijden, zowel alleen als met familie en voor zowel luxe- als avontuurlijke reizigers. Men kan kiezen uit privé rondreizen, strandvakanties, korte tours en excursies, familiereizen, fly drives, camperreizen, losse vliegtickets en huwelijksreizen.

Stap 2. Persoonlijk contact met de reisspecialist

Via telefonisch contact en e-mail kan men met de 333travel reisspecialist de wensen bespreken. De reisspecialisten hebben elk hun eigen expertise en kunnen hierdoor advies geven uit eigen ervaring en tips geven over de gekozen bestemming. Zij bieden kennis en efficiëntie door het delen van opgedane kennis en een waterdicht reisplan. Ook bieden zij zekerheid en service door bijvoorbeeld alternatieve accommodaties of routes aan te bieden bij ongevallen of calamiteiten. Onze lokale reisagenten staan 24/7 ter plaatse klaar voor onze klanten.

Stap 3. Ontvangen van een reisvoorstel op maat

Na bespreking van de voorkeuren zal de reisspecialist een passend reisvoorstel op maat maken. Dit eerste voorstel zal besproken worden en indien nodig aangepast worden totdat de klant 100% tevreden is.

Stap 4. Plaatsen van de boeking

Wanneer de klant akkoord gaat, zal de betaling voldaan worden en de boeking geplaatst worden. De lokale agenten zullen benaderd worden en alle vluchten, accommodaties, transfers en tours zullen bevestigd worden.

Stap 5. Ontvangen van reisbescheiden via de MIJN 333 pagina

De reisbescheiden zullen via de MIJN 333 pagina verstuurd worden. Hier kan men allerlei informatie vinden met betrekking tot de reis, waaronder een overzicht van de boeking, factuur, status van de betalingen en interessante links en handige tips voor de reis.

Stap 6. Op reis gaan!

Tijdens de reis zal men in contact blijven met 333travel en indien nodig zijn zij 24/7 bereikbaar via telefoon, sms, WhatsApp, social media en e-mail. Op bestemmingen zijn er lokale kantoren die elke dag telefonisch of via WhatsApp bereikbaar zijn. Na afloop van de reis horen zij graag hoe de reis is verlopen.

Waarom kies je voor 333travel

333travel biedt persoonlijk advies en inspiratie voor unieke reiservaringen. Ons team van reisspecialisten, bestaande uit gepassioneerde wereldreizigers met eigen expertise in bestemmingen, deelt graag hun ervaringen en opgedane kennis met medereizigers. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een specifieke droomreis, neem dan contact op met één van onze reisspecialisten. Tijdens zowel de voorbereiding als bij de uitvoering van de reis, werkt u met één en dezelfde specialist.

333travel neemt de zorg uit handen door alles voor u uit te zoeken, van vliegticket tot bijzondere overnachtingen en van excursie tot transfer. Mocht er onderweg assistentie nodig zijn, dan pakken wij dit snel op zodat u onbezorgd kunt genieten van uw privé rondreis op maat.

De reisorganisatie is gespecialiseerd in het maken van individuele reizen, waarbij u met een privéchauffeur, huurauto of camper reist. Zo kunt u uw eigen reistempo aanhouden en onnodige tijd besparen om echt te genieten.

Op de website van 333travel staan vele mooie voorbeeldreizen ter inspiratie. Maar iedere individuele reis kan worden aangepast naar uw reiswensen zodat het een persoonlijke reis op maat wordt.

In het reisvoorstel wordt heel precies aangegeven wat bij de prijs inbegrepen is, zoals vluchten, hotels, vervoer en excursies. Ook entreegelden worden opgenomen in de reissom zodat er geen financiële verrassingen ter plaatse zijn met onverwachte kosten.

De accommodaties zijn met zorg uitgekozen. De productmanagers zoeken de leukste en mooiste accommodaties. Ieder land heeft uiteraard zijn eigen bijzonderheden en sfeer. Zo verblijft u bijvoorbeeld in Azië vaak in prachtige hotels dicht bij het strand of in authentieke jungle lodges en in Zuid-Afrika in kleinschalige en sfeervolle hotels.

Voor, tijdens en na de reis staat 333travel graag voor de klanten klaar. Als het nodig is, staan zij 24/7 voor u klaar via telefoon, sms, WhatsApp, social media en e-mail.

Reisgaranties 333travel

333travel is aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds. Bij onverwachte gebeurtenissen ben jij als consument ervan verzekerd bent dat je jouw betaalde reissom terugkrijgt, als de reisorganisatie door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie (jouw vakantie) niet kan leveren.

Telefonische helpdesk:0348 – 44 19 51
Openingstijden helpdesk:maandag t/m. donderdag: 9:00 – 17:30
vrijdag: 9:00 – 17:00
Noodnummer:Mocht je tijdens je reis vragen of problemen hebben? Dan dien je contact op te nemen met het desbetreffende lokale 333travel kantoor op de bestemming. Dit telefoonnummer is te vinden op je reisbescheiden.
Postadres hoofdkantoor:333travel
Raoul Wallenbergplein 25A
2404 ND Alphen aan den Rijn
E-mail:[email protected]
Alle bestemmingen van 333travel bekijken
333Travel ervaringen en reviews