fbpx

Achter de schermen: het échte Havana

Tijdens deze excursie geeft je lokale gids je een inkijkje in het dagelijkse leven, waardoor je het land en de inwoners iets beter zult leren kennen.

va. 86,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Havana is een prachtige stad, waar je je ogen uitkijkt. Maar net zoals in de meeste landen en steden, zie je als toerist vooral een mooie voorkant en zie je weinig van het échte dagelijkse leven. Dit geldt vooral in Cuba, waar het lokale leven vrij ver van het toerisme af staat. Tijdens deze excursie brengt je lokale gids daar verandering in. Hij geeft je een inkijkje in het dagelijkse leven, waardoor je het land en de inwoners iets beter zult leren kennen.
Achter de schermen
Je gids komt je vroeg in de ochtend bij je accommodatie ophalen. Onder het genot van een drankje spreek je met hem de dag door. Het programma is afhankelijk van wat er die dag mogelijk is en is daarom elke dag anders. Jij kunt ook je wensen doorgeven wat je graag zou willen zien of meemaken.
Dan ga je op pad. Naar gelang wat mogelijk is, bezoek je een echt dagelijks iets, zoals een dokterspraktijk, een markt, een gewone winkel of een lokale supermarkt. 
Samen een lunch bereiden
Vervolgens word je meegenomen naar een lokaal huis waar je met de familie samen een lunch zult klaarmaken. Het ijs is al snel gebroken en jullie zullen gezellig met z’n allen van de lunch gaan genieten. 
Lokaal project
In de middag wordt weer gekeken wat mogelijk is. Je kunt een ‘community project’ in de buurt bezoeken of een ander lokaal project waar je interesse bij ligt, zoals een school. 
Aan het einde van de dag neem je afscheid van je gids en word je teruggebracht naar je accommodatie.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.