fbpx

Djoser reviews en ervaringen

Djoser reviews en ervaringen
Review plaatsen

Djoser is een reisorganisatie die tours en ervaringen aanbiedt naar bestemmingen over de hele wereld.

Het bedrijf biedt tours en ervaringen aan op meer dan 100 bestemmingen in Noord-Amerika, Europa, Afrika, Azië en Australië.

Het doel van Djoser is om mensen een authentieke ervaring van een bestemming te bieden door middel van hun tours of ervaringen. Ze willen dat mensen een avontuur beleven dat ze nergens anders kunnen vinden.

Heb jij ervaringen met Djoser dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring.
Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Djoser
5 / 5 Beoordeling
{{ reviewsOverall }} / 5 Gebruikers (1 stem)
Vervoer5
Accommodatie5
Reisleiding5
Prijs / kwaliteit verhouding5
De reviews... Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling
Sorteer op:

Een echte pionier.. Je mag als eerste een review achterlaten!

User Avatar User Avatar
Geverifieerde gebruiker
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_country_term}}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

This review has no replies yet.

Avatar
Show more
Show more
{{ pageNumber+1 }}
  
Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.

De reisorganisatie Djoser begon ruim 35 jaar geleden met het organiseren van reizen. Eerst naar Egypte, dat nog steeds een van de favoriete landen is van Djoser en hun specialiteit is. Djoser is vernoemd naar een farao die als eerste een piramide liet bouwen. Djoser is trots op deze link, want in 1985 begonnen zij met een uniek concept: de andere manier van reizen, waarbij alle voordelen van een groepsreis gecombineerd worden met veel individuele vrijheid. Dit is ook hun motto: “vrijheid blijheid”. Djoser organiseert nu meer dan tweehonderd verschillende reizen naar zo’n honderd landen, voor zowel de reizigers van het eerste uur als voor hun kinderen.

In de jaren is Djoser als organisatie gegroeid. Er werkt nu een enthousiast team van reisspecialisten die hard werken om de reis van de klanten de ervaring van hun leven te maken. Djoser is te vinden in een monumentaal kantoor in het centrum van Leiden en in Vlaanderen zijn zij vertegenwoordigd met een kantoor in het centrum van Gent.

Met Djoser naar Zuid Afrika. Bron foto

Djoser organiseert diverse wandeltochten aan in verschillende landen, waaronder Egypte, Jordanië, Zuid-Afrika en Costa Rica. Ze bieden allerlei soorten tours aan, van gezinsvriendelijke tot meer avontuurlijke tours voor diegenen die op zoek zijn naar een adrenalinestoot!

Djoser heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Bij Djoser wordt er niet alleen gezorgd voor het uitstippelen van de mooiste routes, maar ook wordt er ingezet voor duurzame reizen, waarbij rekening gehouden wordt met mensen, milieu, natuur en cultuur. Het resultaat hiervan is het behalen van het keurmerk ‘Travelife’. Dit zorgt ervoor dat niet alleen nu, maar ook in de toekomst, generaties kunnen blijven reizen.

De CO2-uitstoot van het personeel wordt gecompenseerd en reizigers kunnen er ook voor kiezen om hun eigen uitstoot te compenseren. Dit gebeurt in samenwerking met de South Pole Group en specifiek door het installeren van zonnepanelen in Thailand. Hierdoor hoeft er geen kolen meer te worden verbrand om elektriciteit op te wekken.

Djoser werkt al ruim 25 jaar samen met UNICEF, omdat men gelooft dat kinderen de sleutel zijn voor een betere toekomst. Bij het boeken van een reis bij Djoser, kunnen reizigers er voor kiezen om een klein bedrag te doneren aan het goede doel. Djoser verdubbelt deze bijdrage, zodat er elk jaar een mooi project van UNICEF gesteund kan worden.

Reizen met Djoser maar dan net even anders

Djoser is een reisorganisatie met veel ervaring in het samenstellen van mooie routes in meer dan honderd landen. Met onze “andere manier van reizen” bieden we de gemakken van een groepsreis, zoals goed georganiseerd vervoer en verblijf, gecombineerd met de vrijheid van een individuele reis. Excursies zijn bijvoorbeeld niet verplicht en entreegelden zijn niet inbegrepen, zodat je altijd de vrijheid hebt om je eigen plan te trekken. Ook voor maaltijden hebben we deze flexibiliteit, waarbij het ontbijt vaak inbegrepen is bij de overnachtingen en je vrij bent om ’s middags en ’s avonds zelf te kiezen waar je wilt eten. Zo kan je op je eigen manier de keuken van een ander land ontdekken.

Reisbegeleiding van Djoser

Djoser is trots op haar team van ervaren en deskundige reisbegeleiders die een grote bijdrage leveren aan de reiservaring van onze klanten. De reisbegeleiders zijn Nederlandstalig en worden intern opgeleid door Djoser. Zij hebben een grote passie voor reizen en vaak ook voor een specifiek continent. Soms gaat er ook een Engelstalige reisbegeleider mee, dit wordt dan duidelijk vermeld op de website.

De reisbegeleiders kennen de bestemmingen goed en weten waar je goed kunt wandelen, welke restaurants aan te raden zijn of hoe je ergens moet komen. Ze staan de klanten graag terzijde, terwijl ze er op de achtergrond voor zorgen dat de reis soepel verloopt en staan klaar voor onverwachte gebeurtenissen. Hoewel ze veel weten over een bestemming, zijn ze geen traditionele gidsen die je aan de hand meenemen naar bezienswaardigheden, maar delen wel graag hun kennis en liefde voor het land met de reizigers.

Populaire bestemmingen Djoser

Als het om een vakantiebestemming gaat, kan Zuid-Afrika niet meer over het hoofd worden gezien. Populaire reisbestemmingen worden uiteindelijk herkend door toeristen en Djoser Travel is een van de vele die hun gepubliceerde beoordelingen geeft.

Djoser Zuid-Afrika is een spannende manier om te genieten van de natuurlijke wonderen en het avontuur van het land. Ze hebben niet alleen het beroemde Kruger National Park verkend, maar ook andere populaire attracties.

Ook een rondreis van Djoser Egypte 14 dagen is een populaire en veel gezochte bestemming.

De complete lijst van vakanties en culturele wandeltochten die Djoser aanbiedt op verschillende geweldige bestemmingen over de hele wereld zal je zeker enorm inspireren!

Krijg met één klik de informatie over wat je nodig hebt voor al de vragen van de Djoser website.

Alle bestemmingen van Djoser bekijken
Djoser reviews en ervaringen