fbpx

Baltische Staten & Finland, 20 dagen

Baltische Staten & Finland, 20 dagen

va. 2.495,00

Meer informatie

Beschrijving

Op deze afwisselende rondreis reizen we door de drie Baltische Staten en Finland, waarbij we onderweg genieten van heel veel cultuur en een ongerepte natuur. De steden zouden zo het decor van een fantasy-, ridder- of sprookjesfilm kunnen zijn. In Litouwen struinen we door een uniek duingebied op de Koerische landtong, in Letland bezoeken we het idyllische rivierdal van de Gaujas en op het prettige Estse eiland Saaremaa genieten we van de dichte bossen en vooral van de stilte. Ook brengen we een bezoek aan de hippe hoofstad van Finland, Helsinki. We nemen een duik in de Oostzee bij Hanko en eindigen de reis in de oudste stad van Finland: Turku.

Route:
Amsterdam – Vilnius
Vilnius
Vilnius – Trakai – Kaunas – Klaipeda
Klaipeda – ferry naar Nida (strand) – Klaipeda
Klaipeda – Heuvel der Kruizen – Rundale – Riga
Riga
Riga – Gaujas nationaal park
Gaujas NP, kano-excursie
Gaujas NP – Saaremaa
Saaremaa
Saaremaa – ferry naar Tallinn
Tallinn
Tallinn
Tallinn – ferry naar Helsinki
Helsinki
Helsinki – Ekanäs (strand)
Ekanäs
Ekanës – Turku
Turku
Turku – Helsinki – Amsterdam


Ontdek met Djoser de mooie Baltische Staten en Finland. Laat je verrassen door de eeuwenoude steden Vilnius en Riga. Na van de natuur genoten te hebben op het eiland Saaremaa bezoeken we nog de steden Tallinn en Helsinki. We maken nog een korte strandstop in Hanko aan de Oostzee en eindigen deze veelzijdige family reis in Turku, de oudste stad van Finland.

 

 

Extra informatie

Werelddeel

Plaats je ervaringen met Djoser

Djoser ervaringen en reviews

Djoser is een touroperator, gespecialiseerd in duurzame en spirituele reisreizen dat je helpt bij het vinden van de beste tours en activiteiten op een bestemming. Ervaring met Djoser?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie Djoser? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Djoser. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Djoser reviews en ervaringen pagina over Djoser, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Djoser dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.