fbpx

VanVerre Reizen! Ervaringen en reviews

VanVerre Reizen! Ervaringen en reviews
Review plaatsen

Wie is van Verre Reizen?
Van Verre Reizen is een bekend reisbureau dat al vele jaren in de branche actief is. Ze staan bekend om hun uitstekende klantenservice en ze zijn ook een van de duurste reisorganisaties.

Heb jij ervaringen met Van Verre Reizen dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen. We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring.

Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Van Verre Reizen
5 / 5 Beoordeling
{{ reviewsOverall }} / 5 Gebruikers (0 stemmen)
Vervoer5
Accommodatie5
Reisleiding5
Prijs / kwaliteit verhouding5
De reviews... Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling
Sorteer op:

Een echte pionier.. Je mag als eerste een review achterlaten!

User Avatar User Avatar
Geverifieerde gebruiker
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_country_term}}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

This review has no replies yet.

Avatar
Show more
Show more
{{ pageNumber+1 }}
  
Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.

Van Verre biedt individuele (rond)reizen op maat aan in het hogere segment naar diverse landen in Azië, Afrika, Latijns-Amerika, Noord-Amerika en Down Under. De klant reist grotendeels met privé-vervoer met chauffeur en indien gewenst inclusief gids.

Maatwerkreizen

De reizen op die van Verre Reizen aanbiedt op haar website zijn voorbeelden van de individuele rondreizen, deze zijn volledig aan te passen op basis van het reisgezelschap en het wensen. Al deze reizen kunnen volledig op maat gemaakt worden.

Persoonlijk advies

Van Verre vindt persoonlijk advies zeer belangrijk. Wanneer je een aanvragen doet wordt je altijd via mail of telefonisch benaderd en worden jouw reiswensen besproken. Van Verre maakt gebruik van landenspecialisten. Deze specialisten hebben zelf veel gereisd en voeren jaarlijks inspectiereizen uit zodat zij je altijd uit hun eigen reiservaring adviseren.

Bouwstenen
Met de bouwstenen kunnen klanten zelf een volledige individuele reis aan elkaar koppelen. Voorwaarde is wel dat de reis minimaal uit 7 aaneengesloten dagen bestaat.

Met van Verre bouw je je eigen reis

Het proces begint met het aanvragen van een offerte, waarbij een landendeskundige samen met de klant een reisroute uitstippelt en een reisvoorstel opstelt. Als de klant tevreden is met het reisvoorstel, wordt er geboekt en ontvangt de klant een factuur. De aanbetaling moet gelijk betaald worden en de restantbetaling moet zes weken voor vertrek betaald zijn. Na betaling ontvangt de klant de reisbescheiden en kan de reis beginnen.

Persoonlijke adviesgesprekken met Van Verre

De reisorganisatie biedt persoonlijke adviesgesprekken aan met landendeskundigen, zodat reiswensen goed besproken kunnen worden. Dit kan zowel in het historische pand van de organisatie in Monnickendam of via videobellen via Zoom. Klanten kunnen een afspraak maken door te bellen naar de organisatie of door gebruik te maken van een formulier op de website. De organisatie bevestigt altijd nog even de afspraak via telefoon.

Van Verre en duurzaamheid

Van Verre biedt als reisorganisatie, haar klanten de mogelijkheid om de wereld te verkennen terwijl er rekening gehouden wordt met duurzaamheid. Bij elke boeking beschermt de organisatie 100 m2 tropisch regenwoud in Costa Rica in samenwerking met Stichting Oasebos. Costa Rica is bekend om haar unieke natuur en hoge biodiversiteit, met meer dan 1200 soorten orchideeën en zeldzame dieren zoals de rode en grote groene ara’s, de kleine eekhoorn aap, de roodoogboomkikker en de jaguar.

Door het aankopen en beheren van gebieden, voorkomt Van Verre dat biodiversiteit verloren gaat. Stichting Oasebos heeft in de afgelopen jaren al 250 hectaren oerwoud aangekocht en beschermd en streven ernaar om het aantal hectaren te verveelvoudigen naar minimaal 2.000 hectare in 2025. Door deze inspanningen, dragen zij samen bij aan de bescherming van het regenwoud en de biodiversiteit in Costa Rica.

Boek uw volgende reis bij Van Verre en steun de bescherming van het regenwoud.

Bezoek de inspiratiedagen voor een goede reisvoorbereiding

Bij Van Verre zijn persoonlijke aandacht, deskundigheid en ontzorgen de kernwaarden. Wilt u een verre reis boeken maar weet u nog niet precies waar uw voorkeur naar uitgaat? Geen probleem, Van Verre organiseert inspiratiedagen waar u kennis kunt maken met diverse bestemmingen. Deze dagen zijn gratis, online of in het historische pand in Monnickendam.

De reisspecialisten van Van Verre reizen regelmatig naar de bestemmingen om u de beste en meest actuele informatie te kunnen verstrekken. Laat Van Verre uw droomreis samenstellen en ontdek nieuwe plekken of bezoek vertrouwde plaatsen met de garantie van persoonlijke aandacht en ontzorging.

Zekerheid met Van Verre

Van Verre is altijd bereikbaar voor hun klanten, met drie medewerkers die zorgdragen voor 24/7 beschikbaarheid, inclusief nachtelijke telefoonopvolging voor het geval iemand hulp nodig heeft, zowel voor de reizigers als voor hun thuisfront. Veiligheid staat voorop bij Van Verre, waarbij er met zorg geselecteerde dienstverleners worden ingezet, met name op goede auto’s of busjes en rustig rijdende, ervaren chauffeurs.

Van Verre raadt hun klanten aan een goede verzekering af te sluiten, dit kan bij de eigen verzekeraar of via hun partner Europeesche. Van Verre streeft ernaar om hun klanten te voorzien van juiste en eerlijke informatie over de reisbestemmingen, zoals hotels waarvan de kwalificatie kan afwijken van de officiële classificatie.

Van Verre Reizen is aangesloten bij de ANVRSGR en het calamiteitenfonds. Bij onverwachte gebeurtenissen ben jij als consument ervan verzekerd bent dat je jouw betaalde reissom terugkrijgt, als de reisorganisatie door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie (jouw vakantie) niet kan leveren.

Telefonische helpdesk:Telefoon algemeen: 0299-475083
E-mail: [email protected]
Openingstijden helpdesk:maandag t/m vrijdag: van 09.00 – 17.30 uur.
Postadres hoofdkantoor:Van Verre
Noordeinde 5
1141 AE Monnickendam

Alle bestemmingen van Van Verre Reizen bekijken
VanVerre Reizen! Ervaringen en reviews