fbpx

Angkor Wat excursie

U reist per airco auto naar het Angkor tempelcomplex en bezoekt daar, onder begeleiding van een Engelssprekende gids, de belangrijkste tempels en hoort de bijzondere verhalen.

va. 100,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Reis terug in de tijd naar een andere wereld waar een andere cultuur hier het dagelijkse leven beheerste. Wandel tussen oude ruïnes en vang een glimp op van de oude gloriedagen.
Angkor Thom met de Bayon tempel
In de ochtend word je per auto opgehaald bij het hotel in Siem Reap en naar het Angkor tempelcomplex gereden. Je bezoekt de voormalige hoofdstad Angkor Thom. Deze oude koninklijke stad beslaat maarliefst 10 km2. De stad is omgeven door een gracht en een muur met 5 toegangspoorten. Angkor Thom is vooral beroemd vanwege de Bayon tempel met haar vele torens die versierd zijn met vriendelijke gezichten.
Imposant Angkor Wat
De volgende tempel is het imponerende Angkor Wat. Deze tempel is gebouwd door koning Suryavarman II en gewijd aan de hindoegod Vishnu. Van een afstand is de grandeur van de tempel al duidelijk. Eenmaal binnen vallen de fijne details en het prachtige grafeerwerk op waarmee de tempel is versierd. Wandel langs de 800 meter lange galerij vol gravures van belangrijke gebeurtenissen en scènes uit de hindoe mythologie en bekijk de imposante torens.
Zonsondergang over het Angkor tempelcomplex
Tenslotte bezoek je Bakeng Hill om hier met een beetje geluk te genieten van een mooie zonsondergang over het omringende landschap.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.