fbpx

Bago en Mount Kyaikthiyo

Tijdens deze individuele tour ga je een stukje van de Mon staat bekijken. Je bestemming is één van de belangrijkste Mon tempels, gelegen op de top van Mount Kyaikthiyo. Hier vind je de enorme rots b…

Beschrijving

Informatie
Tijdens deze individuele tour ga je een stukje van de Mon staat bekijken. De bestemming is één van de belangrijkste Mon tempels, gelegen op de top van Mount Kyaikthiyo.
De weg hiernaar toe voert langs Bago, het oude centrum van het Pegu koninkrijk, waar je een bezoek brengt aan een aantal van de belangrijkste tempels van Myanmar. Daarna rij je naar Mount Kyaikthiyo. De gelijknamige Kyaikthiyo Pagode is een belangrijk pelgrimsoord voor boeddhisten. De pagode zelf is maar klein, maar het hoogtepunt is natuurlijk de enorme rots bekleed met bladgoud, die op het randje van de afgrond lijkt te balanceren.
Per lokale pick up truck en ruim een uur klimmen kom je boven aan en zul je de zonsondergang bij de rots beleven, terwijl je geniet van het imposante uitzicht met de rots op de voorgrond en een jungleachtige omgeving op de achtergrond.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.