fbpx

Avontuur in Algonquin

Ga diep het Algonquin Provincial Park in en verblijf comfortabel in de sfeervolle Algonquin Log Cabin. Je accommodatie is van alle gemakken voorzien, maar je bevindt je toch echt middenin de wildernis…

va. 632,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Algonquin, het grootste provinciale park van Ontario, is een prachtig park op slechts 3 uurtjes rijden vanaf Toronto. Tijdens deze tour ga je diep het park in, waar je verblijft in de sfeervolle Algonquin Log Cabin. Je accommodatie heeft een prachtige ligging aan een meer en biedt prima faciliteiten. Je bevindt je er echt middenin de wildernis van het park.
Kanoën in de natuur van Algonquin
Door de wisselende natuur en veel moeras en water is Algonquin een hele goede plaats om elanden te spotten, maar ook beren, bevers en vele vogelsoorten. Je maakt verschillende excursies per kano of te voet om de prachtige natuur te verkennen.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.