fbpx

Amazing Andaman

Verken de omgeving van de Andamankust tijdens deze rondreis. Verblijf 7 dagen op Phuket, ga 3 dagen op avontuur in het Khao Sok National Park met verblijf in een boomhut en geniet van een strandvakant…

va. 1.774,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Verken de omgeving van de Andamankust tijdens deze rondreis. Je begint met een strandvakantie van een week in Phuket, waarin je rustig kunt acclimatiseren maar ook het schiereiland kunt gaan verkennen. Dan is het tijd om Phuket te verlaten en te gaan genieten van de natuurrijke omgeving van de Andaman.
Phuket
Deze rondreis begint op het schiereiland Phuket, dat een groot aantal baaien heeft met prachtige stranden en gezellige badplaatsjes. Je verblijft hier 7 dagen en kunt volop genieten van het zwembad van je resort of een van de nabijgelegen stranden. Wil je wat gaan ondernemen of Phuket gaan verkennen, dan zijn er een aantal optionele excursiemogelijkheden. 
Khao Sok National Park
Dan is het tijd om het schiereiland te verlaten. Je reist in noordelijke richting naar het schitterende Khao Sok National Park. Geniet op en top van de natuur in deze weelderige jungle, doorspekt met kalkstenen rotsen die omhoog rijzen en de omgeving des te indrukwekkender maken. Geniet van de flora en fauna en als je in de vroege avond of in de ochtend in je boomhut zit, houdt je oren dan gespitst en wellicht dat je de kenmerkende roep van de gibbon hoort die zich ergens in de jungle aan het vermaken is.
Krabi
Na 3 dagen avontuur in de jungle is het tijd voor weer wat ontspanning. Je wordt naar Krabi gebracht, waar je in Ao Nang zult verblijven. Met het strand en een gezellig centrum om de hoek zul je je ook hier niet vervelen.
Tenslotte word je teruggereden naar Phuket, waar je nog 1 nacht verblijft voordat je weer terugvliegt naar Nederland.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van Amsterdam naar Phuket.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.