fbpx

Angkor Wat per fiets

U fietst naar het Angkor tempelcomplex en fietst daar, onder begeleiding van een Engelssprekende gids, naar de belangrijkste tempels. Bekijk ze van dichtbij en hoor de bijzondere verhalen.

va. 133,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Tijdens deze excursie bezoek je het Angkor tempelcomplex per fiets, zodat je alles om je heen nog beter kunt beleven. Je wordt opgehaald bij je hotel en je fietst naar het Angkor tempelcomplex.
Angkor Thom met de Bayon tempel
Allereerst bezoek je de zuidelijke toegangspoort van de voormalige hoofdstad Angkor Thom. Eenmaal door de poort heen bezoek je de Bayon tempel, beroemd vanwege de vele gezichten die de torens van deze tempel versieren. Hier in de buurt bezoek je ook de Terrace of Elephants en de Terrace of the Leper King, beide rijkelijk versierd.
Overwoekerde tempel Ta Prohm
De volgende tempel is nog deels overwoekerd door de jungle en is geheel anders dan Angkor Thom. De tempel Ta Prohm is daardoor zo fotogeniek, met boomwortels die samengesmolten zijn met de ruïne, dat de tempel zelfs gebruikt is voor de film Tomb Raider.
Indrukwekkend Angkor Wat
Dan is het tijd om naar de indrukwekkende Angkor Wat te fietsen. Dit is de grootste en best behouden tempel van Angkor. De tempel stamt al uit de 12e eeuw en was eerst een belangrijk religieus centrum voor de hindoes en later voor boeddhisten. Deze excursie eindigt weer terug bij je hotel in Siem Reap.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.