fbpx

Authentiek China & Bali

Tijdens deze individuele rondreis combineer je de bekendste hoogtepunten van China, zoals Beijing, Xian, Li-Cruise en Hong Kong met een tropisch strandverblijf op het goden eiland Bali.

va. 3.629,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie 
Tijdens deze individuele rondreis kom je langs de bekendste hoogtepunten van China en eindig je de reis op Bali. Je maakt kennis met het enorme contrast dat China rijk is. Enerzijds de eeuwenoude cultuur en weergaloze natuur en anderzijds de pagodes met wierook die wedijveren met het moderne China.
Tijdens deze rondreis zijn alle entreegelden t.w.v. € 79,- inbegrepen, zodat je ter plaatse niet door onverwachte kosten wordt verrast.
Hoogtepunten China
Je rondreis begint in Beijing. Hier dwaal je door de Verboden Stad waar de machtige keizers over China regeerden. Je wandelt over de Chinese Muur, die zich slingerend een weg baant door de bergen. In Pingyao, de stad van de rode lantarens, slaap je in een traditioneel courtyard hotel. Per comfortabele snelheidstrein reis je naar Xian. Het centrum is nog ommuurd met muren uit de Ming-dynastie en je beleeft een hoogtepunt als je de 6000 stenen soldaten aanschouwt van het Terracotta leger.
Rondreis Hong Kong en strandvakantie Bali
Dan arriveer je via een cruise op de Li-rivier in Yangshuo, een idyllisch stadje verscholen tussen de steile karstbergen. In China wordt je rondreis afgesloten in de bruisende stad Hong Kong. Vanuit Hong Kong vlieg je rechtstreeks naar het goden eiland Bali, waar je de reis kunt afsluiten op een schitterend tropisch strand.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met Emirates van Amsterdam naar Beijing.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.