fbpx

22-35ers reis Zuidelijk Afrika

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Zuidelijke Afrika reizen we door Namibië, Botswana en Zimbabwe. We overnachten voornamelijk op campings in onze eigen tenten en wisselen dit af met kleinschal…

va. 3.799,00

Meer informatie

Beschrijving

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Zuidelijke Afrika reizen we door Namibië, Botswana en Zimbabwe. We overnachten voornamelijk op campings in onze eigen tenten en wisselen dit af met kleinschalige hotels voor comfort. Een van de absolute hoogtepunten is een avontuurlijke hike door de betoverende Namib-woestijn, waar we onze tenten opslaan voor een unieke overnachting onder de sterrenhemel – een bijzondere ervaring om nooit te vergeten! Een reis vol natuurbeleving, gamedrives en hikes. We maken kennis met de fascinerende San-bevolking en bewonderen eeuwenoude rotstekeningen. Tijdens een langer verblijf in Swakopmund en Victoria Falls krijg je de kans om deel te nemen aan de meest opwindende excursies, zoals raften en sandboarden – een waar paradijs voor avonturiers! En dit alles in het gezelschap van leeftijdgenoten, waardoor nieuwe vriendschappen ontstaan en de gezelligheid niet ontbreekt. Bereid je voor op een onvergetelijke reiservaring in het hart van Afrika!

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

Sawadee ervaringen en reviews

Sawadee rondreizen is een reisbureau in Nederland. Zij zijn gespecialiseerd in reizen en reizen naar Afrika, Azië en Zuid-Amerika en is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte, op maat gemaakte en groepsreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met Sawadee?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie Sawadee? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Sawadee. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Sawadee ervaringen en reviews pagina over Sawadee, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Sawadee Reizen dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.