fbpx

A taste of Seattle

A taste of Seattle 3 dagen / 2 nacht Buildingblock

Beschrijving

Vlak bij de grens met Canada ingeklemd tussen Elliot Bay en de Cascade Mountain Range ligt Seattle. Tijdens deze bouwsteen maak je kennis met deze veelzijdige stad. Je bezoekt met een gids de meer dan honderd jaar oude landbouwmarkt met de beroemde “vis-gooiende” marktkooplui, en de eerste Starbuckswinkel. Ga de hoogte in voor een prachtig uitzicht over de baai en in de verte Mt.Rainier. Dit kan goed vanaf de Space Needle, de TV toren die de skyline domineert en die je wellicht wel eens in een film of serie voorbij hebt zien komen.

Reis Verenigde Staten van Amerika: A taste of Seattle met Riksja Travel

Ontdek de schoonheid en wonderen van de Verenigde Staten met onze unieke vakantiepakketten! Of je nu op zoek bent naar een natuurreservaat, een rondleiding door de stad of gewoon een leuke tijd wilt doorbrengen met het verkennen van Amerika’s bekendste bezienswaardigheden, we hebben voor elk wat wils. Van kust tot kust, de Verenigde Staten zullen je zeker blijvende herinneringen en ervaringen bezorgen. Boek vandaag nog jouw volgende reis,  A taste of Seattle, bij Riksja Travel voor een onvergetelijke vakantie!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.