fbpx

Avontuur op de Chinese Muur!

Avontuur op de Chinese Muur! – Buildingblock reis van Riksja Travel naar China

Beschrijving

Houd jij wel van een uitdaging? Heb je een goede conditie en vooral geen last van hoogtevrees? Dan is de volgende bouwsteen naar de Chinese Muur zeker wat voor jou! We nemen je hier in mee naar een grotendeels niet gerestaureerd stukje Chinese Muur waar je van de ene verbazing in de andere valt. Om de ervaring compleet te maken, overnacht je bij Mr. Zhao thuis.  Een rasechte inwoner van het plaatsje Jiankou die al vanaf 2001 kleine groepjes toeristen thuis laat logeren, geen woord Engels spreekt maar jou graag bij hem thuis ontvangt om je mee op avontuur te nemen. En avontuurlijk, dát zullen deze dagen zeker worden. Keek jij de documentaire ‘Door het hart van China’ van fotograaf Ruben Terlou? Dan zul je dit stukje van de Chinese Muur vast herkennen…

Reis China: Avontuur op de Chinese Muur!

China is een land vol contrasten en diversiteit, waar eeuwenoude tradities hand in hand gaan met moderne ontwikkelingen. Het is het land van de Grote Muur, de Verboden Stad, de Terracotta krijgers en nog zoveel meer fascinerende bezienswaardigheden.

Een reis naar China zoals bijvoorbeeld deze bijzondere reis “Avontuur op de Chinese Muur!” met Riksja Travel is een ware ontdekkingsreis. Van de bruisende steden als Beijing, Shanghai en Hong Kong tot de serene natuurreservaten zoals Zhangjiajie en Jiuzhaigou, het land heeft voor iedereen iets te bieden. Bezoek de kleurrijke markten, proef de heerlijke keuken en ontdek de rijke cultuur van het land.

Maar China is meer dan alleen maar geschiedenis en cultuur. Het is ook een land van moderne technologie en innovatie. Het is de thuisbasis van enkele van ’s werelds grootste bedrijven zoals Huawei, Alibaba en Tencent. Het is een land dat zich in razend tempo ontwikkelt en waarbij de economie jaar na jaar blijft groeien.

Een bezoek aan China is een onvergetelijke ervaring. Het is een land waar oud en nieuw samenkomen, waar je je kunt onderdompelen in een rijke geschiedenis en waar je tegelijkertijd kunt genieten van moderne voorzieningen. Met zijn adembenemende landschappen, bruisende steden en vriendelijke bevolking is China een bestemming die je niet mag missen.

Ontdek China, een land van ongekende diversiteit en prachtige tradities met Riksja Travel!

 


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.