fbpx

11 dg cruise St Maarten Barbados en Antigua

11-daagse Verre reizen naar Castries bij 11 dg cruise St Maarten Barbados en Antigua

va. 1.133,00

Meer informatie

Beschrijving

11 dg cruise St Maarten Barbados en Antigua

Cruise per Celebrity Beyond, Vertrek vanuit Fort Lauderdale, Borrel op de Magic Carpet, Ontdek het kleurrijke St. John's, Bekijk een show in Eden, Winkelen in Philipsburg

Stap aan boord van een onvergetelijk avontuur op een cruise naar enkele van de meest betoverende bestemmingen in het Caribisch gebied. Deze reis neemt je mee naar de parelwitte stranden, azuurblauwe wateren en bruisende culturen van onder andere St. Maarten, Barbados en Antigua. In Bridgetown ontdek je de perfecte balans tussen ontspanning en avontuur, met prachtige stranden, historische bezienswaardigheden en een bruisende lokale sfeer. Basseterre biedt weelderige tropische landschappen en een charmante historische wijk. Je kunt genieten van de gastvrijheid van de lokale bevolking, de unieke architectuur bewonderen en de majestueuze bergketens verkennen. St. John's verwelkomt je met eindeloze stranden en een levendige haven. Hier kun je genieten van lokale gerechten, winkelen voor handgemaakte souvenirs en ontspannen op enkele van de mooiste stranden in de regio. Deze cruise is de belichaming van ontspanning en avontuur, en biedt je de kans om onvergetelijke bestemmingen in één reis te verkennen.

Extra informatie

Land

Regio

stars

Plaats je ervaringen met TUI

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie TUI? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze TUI. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze TUI reviews en ervaringen pagina over TUI, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met TUI dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.