fbpx

10-daagse rondreis Klassiek Oman

10-daagse rondreis Klassiek Oman

va. 1.573,00

Meer informatie

Beschrijving

10-daagse rondreis Klassiek Oman

Schitterend Oman, NL-sprekende reisleiding, Bezoek o.a. Muscat, Nizwa en Sur, Historisch Birkat Al Mauz, Helderblauwe oases, Overnacht in de woestijn, Kleurrijke Souks & inclusief transfers.

Overweldigend… de landschappen van Oman, waar onherbergzame woestijngebieden, goudgele zandduinen en paradijselijke oases elkaar afwisselen. Onvergetelijk… de bezoeken aan de moskeeën, forten, kastelen en paleizen, de oosterse sfeer in de bedrijvige soeks en een woestijnovernachting onder een onmetelijke sterrenhemel. Duik in een sprookje, ga mee naar Oman.

Extra informatie

Land

Regio

stars

Plaats je ervaringen met TUI

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie TUI? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze TUI. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze TUI reviews en ervaringen pagina over TUI, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met TUI dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.