fbpx

12 dg cruise Verenigde Staten en de Bahama's

12-daagse Verre reizen naar Bimini bij 12 dg cruise Verenigde Staten en de Bahama's

va. 1.245,00

Meer informatie

Beschrijving

12 dg cruise Verenigde Staten en de Bahama's

Cruise per MSC Meraviglia, Vertrek vanuit New York, Incl. 3 nachten in New York, Inclusief verplichte fooien, Gooi een strike op de bowlingbaan, Inclusief ruimbagage & inclusief transfers.

Je loopt door de straten van New York. Hoe bijzonder dat je nu over de straten en langs de gebouwen loopt die je al jaren in films en series ziet. Je bent nu nog wat aan het shoppen maar wilt graag ook nog wat highlights van de stad zien zoals Times Square, Ellis Island, het Guggenheim museum, Central park en de Empire State Building. Je zou bijna vergeten dat je over een paar dagen aan boord gaat bij de MSC Meraviglia! Verwonder je in de Galleria Meraviglia, hier vind je restaurants, shops en later op de avond ook de muziek en feesten. Met dit mooie schip vaar jij naar Cape Canaveral en de Bahama's. Vanuit Cape Canaveral kan je het Kennedy Space Center bezoeken maar ook Orlando en één van de vele pretparken daar. Een dag later verken je Nassau met haar verschillende musea over het slavernij verleden van het eiland of verdiep je in de geschiedenis van de piraterij in het Pirates of Nassau Museum. De dagen daarna kan je ultiem genieten op het Ocean Cay eiland van MSC cruises. Kajak, sup over het blauwe water. Meer zin in iets actiefs? Volg een dansles of doe mee aan een potje beach volleybal. Een cruise heeft voor ieder wat wils.

Extra informatie

Land

Regio

stars

Plaats je ervaringen met TUI

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie TUI? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze TUI. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze TUI reviews en ervaringen pagina over TUI, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met TUI dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.