fbpx

13 daagse fly drive Highlights van Peru

13-daagse Verre reizen naar Arequipa bij 13 daagse fly drive Highlights van Peru

va. 3.484,00

Meer informatie

Beschrijving

13 daagse fly drive Highlights van Peru

Individueel en met gezelschap, Amazone verlenging mogelijk, Vervoer per auto, lijnbus, trein, Incacultuur en het Andesgebergte, Rondleiding door Machu Picchu, Inclusief 2 binnenlandse vluchten, Prachtige tocht door de Colca Canyon & inclusief transfers.

Ontdek op een avontuurlijke manier Peru. Het land van de Inca’s, dat lang een groot deel van Zuid Amerika domineerde. Een unieke bestemming van regenwouden tot hoogvlaktes en eeuwenoude opgravingen. In 2 weken ontdek je dé highlights, terwijl je kennis maakt met de indianenstammen hoor je de immense condors al boven de Cañón del Colca kloof zweven. Vaar over het hoogst gelegen meer ter wereld en ontdek de eeuwenoude overblijfselen van talloze culturen. De ruïnes van de Inca’s rondom Cusco en als absoluut hoogtepunt, ‘de verloren stad’ Machu Picchu. Maak kennis met de diversiteit aan Peruaanse culturen.

Extra informatie

Land

Regio

stars

Plaats je ervaringen met TUI

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie TUI? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze TUI. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze TUI reviews en ervaringen pagina over TUI, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met TUI dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.