fbpx

10 dg cruise door de Zuidelijke Caribbean

10-daagse Verre reizen naar Aruba bij 10 dg cruise door de Zuidelijke Caribbean

va. 1.229,00

Meer informatie

Beschrijving

10 dg cruise door de Zuidelijke Caribbean

Cruise per Rotterdam, Vertrek vanuit Fort Lauderdale, Boek het Have it All pakket bij, Verken dushi Curaçao, Snorkelen bij Half Moon Cay, Met Aruba: One Happy Island

Welkom aan boord van de Rotterdam. Tijdens deze cruise ontdek je de parels van de Caribische Zee met als hoogtepunt het verkennen van de ABC eilanden. Je vaart afhankelijk van de vertrekdatum eerst naar Curaçao. Loop in Willemstad over de Pontjesbrug en geniet van de azuurblauwe zee en zonovergoten stranden. De volgende dag kom je aan op Bonaire, ga hier voor een activiteit en doe een kajaktour door de mangroves. Het laatste eiland van deze groep is Aruba. Niet voor niets wordt dit eiland One Happy Island genoemd. Ga hier snorkelen bij het Mangel Halto strand of verken het kleurrijke Oranjestad. Ontspan vervolgens volop op het paradijselijke strand van één van de mooiste eilanden van de Bahama’s Half Moon Cay. Wat een unieke combinatie van bestemmingen. Waar het ook uniek is, is aan boord! Ontspan aan het zwembad of geniet van het uitzicht in het Crow's Nest. Van het spetterende entertainment en dineren van wereldklasse tot ultiem relaxen in de Greenhouse Spa & Salon. Aan boord zul je je tijdens de zeedagen geen moment vervelen.

Extra informatie

Land

Regio

stars

Plaats je ervaringen met TUI

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie TUI? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze TUI. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze TUI reviews en ervaringen pagina over TUI, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met TUI dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.