fbpx

12 dg cruise Mexico en de Bahama's

12-daagse Verre reizen naar Bimini bij 12 dg cruise Mexico en de Bahama's

va. 1.585,00

Meer informatie

Beschrijving

12 dg cruise Mexico en de Bahama's

Cruise per MSC Seashore, Vertrek vanuit Port Canaveral, 3 nachten Sonesta Suites Orlando, Inclusief verplichte fooien, Inclusief ruimbagage, Inclusief Easy drankenpakket & inclusief transfers.

Daar loop je door het helderblauwe water en witte zand op Ocean Cay. Het privé eiland in de Bahama's van MSC Cruises. Een stuk verder op zie je de MSC Seashore liggen. Je denkt terug aan de afgelopen dagen, toen was je nog in Orlando. Je hebt de stad uiteraard verkend. Wat is het Lake Eola Park prachtig en wat kon je ver kijken vanuit het reuzenrad van ICON park. Een bezoek aan Walt Disney World kon natuurlijk niet ontbreken. Nu bestel je een drankje aan de bar, nog een dan. Daarna loop je terug naar de MSC Seashore. Waar eet je vanavond. Wordt het HOLA! Taco's & Cantina of Marketplace? Na het eten loop je naar het Brooklyn Cafe en geniet van het uitzicht. Morgen ben je een dag op zee. Je gaat even helemaal niks doen. Hopelijk is er nog een plek bij de Infinity Aft Pool maar anders wordt het The Long Island Pool. De dagen erna maak je kennis met Mexico. Zo wil je graag de ruines van Cacchoben bekijken als je in Costa Maya bent, in Cozumel blijf je in de geschiednis duiken met een bezoek aan San Gervasio em hier wil je graag nog even snorkelen en de onderwaterwereld bewonderen. Maar nu ga je naar de disco. Wij wensen je alvast een hele fijne cruise.

Extra informatie

Land

Regio

stars

Plaats je ervaringen met TUI

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie TUI? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze TUI. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze TUI reviews en ervaringen pagina over TUI, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met TUI dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.