fbpx

10 daagse fly drive a taste of Suriname

10-daagse Verre reizen naar Brokopondo bij 10 daagse fly drive a taste of Suriname

va. 1.800,00

Meer informatie

Beschrijving

10 daagse fly drive a taste of Suriname

Transfers en overnachtingen, Uniek verblijf op oude plantage, Beleef het regenwoud, Paramaribo: "Wooden City", Relaxte kennismaking met Suriname, Veel tijd voor eigen invulling & inclusief transfers.

Gastvrijheid en comfort in het groene en avontuurlijke Suriname. TIME TO SMILE Peperpot en Anaula Nature Resort zijn dé places to be. Geweldige plekken om te onthaasten en om even ‘af te schakelen’ van het dagelijkse leven. Je reis start op ‘Plantage Peperpot'. Ooit werden hier koffie en cacao verbouwd. Nu logeer je er in comfortabele appartementen in de groene, die overgaat in Natuurpark Peperpot. In het Anaula Nature Resort heb je de Suriname rivier aan je voeten en waar je kijkt de jungle met al z’n bewoners om je heen. Hier ben je in harmonie met de natuur en ontmoet je de lokale bevolking. De reis sluit je af in ‘The Wooden City of the Caribbean', Paramaribo. Kortom, alle ingrediënten voor een onvergetelijke ervaring!

Extra informatie

Land

Regio

stars

Plaats je ervaringen met TUI

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie TUI? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze TUI. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze TUI reviews en ervaringen pagina over TUI, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met TUI dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.