fbpx

12 daagse safari The Mombasa Rendez Vous

12-daagse Verre reizen naar Centraal bij 12 daagse safari The Mombasa Rendez Vous

va. 2.843,00

Meer informatie

Beschrijving

12 daagse safari The Mombasa Rendez Vous

4 wildparken in één reis, Spot de olifant in Tsavo, Combineer strand met safari, Slapen in unieke lodges, Nagenieten aan de Keniaanse kust, Wilde dieren in Amboseli NP & inclusief transfers.

De spanning van het op safari gaan gecombineerd met ultiem relaxen en luieren aan de uitgestrekte witte zandstranden van Mombasa. Deze safari bezoekt maar liefst 3 wildparken en biedt de kans om dieren van de 'Big Five' en de hoogste berg van Afrika te spotten. Om het ultieme safarigevoel te krijgen, verblijf je in goed verzorgde lodges met bijzondere locaties die je onvergetelijke uitzichten bieden. Lekker luieren op je terras, terwijl de olifanten langs je lodge lopen. Of wandelend op zoek naar de 'Small Five', met het hele gezin.

Extra informatie

Land

Regio

stars

Plaats je ervaringen met TUI

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie TUI? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze TUI. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze TUI reviews en ervaringen pagina over TUI, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met TUI dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.