fbpx

12-daagse rondreis Oezbekistan & Zijderoute

12-daagse rondreis Oezbekistan & Zijderoute

va. 1.622,00

Meer informatie

Beschrijving

12-daagse rondreis Oezbekistan & Zijderoute

Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, Stap in dit sprookje, Karavaansteden en bazaars, Het hart van Centraal-Azië, Khiva, Buchara, Samarkand & inclusief transfers.

Stap in het sprookje dat Oezbekistan heet. We nemen je mee naar deze niet alledaagse reisbestemming in Centraal Azië waar je indrukwekkend Samarkand, oriëntaals Boechara, het ommuurde Khiva en de multiculturele hoofdstad Tashkent ontdekt. De geschiedenis van de karavaansteden aan de legendarische Zijderoute, eeuwenlang het netwerk van handelsroutes tussen China en de Middellandse Zee, komt tot leven. Rijk gedecoreerde Koranscholen, moskeeën en mausolea, levendige bazaars, stoere vestingen, theehuizen, archeologische vindplaatsen en woestijn… Oezbekistan, een veelzijdig en authentiek land.

Extra informatie

Land

Regio

stars

Plaats je ervaringen met TUI

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie TUI? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze TUI. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze TUI reviews en ervaringen pagina over TUI, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met TUI dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.