fbpx

13 daagse fly drive Family Fun Florida

13-daagse Verre reizen naar Florida bij 13 daagse fly drive Family Fun Florida

va. 2.674,00

Meer informatie

Beschrijving

13 daagse fly drive Family Fun Florida

Individuele rondreis per auto, De leukste familiereis!, Natuur, steden en pretparken, Orlando, Fort Myers en Miami, St. Petersburg, Upgrade autohuur mogelijk & inclusief transfers.

Twaalf dagen genieten met de hele familie in zonovergoten Florida. Ontdek de relaxte steden, de mooie natuur en de vele themaparken van de 'Sunshine State'. Je reis start in Orlando, hier laat je je jeugd tot leven komen. Dan door naar de fraaiste stranden van de Verenigde Staten in St. Petersburg en Fort Myers Beach. Via de natuur van de Everglades rijd je verder naar de oostkust voor je tweede deel van de trip. Geniet op het strand van Miami Beach en waan je als een astronaut in het Kennedy Space Center. Je komt gegarandeerd terug met een koffer vol herinneringen.

Extra informatie

Land

Regio

stars

Plaats je ervaringen met TUI

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie TUI? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze TUI. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze TUI reviews en ervaringen pagina over TUI, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met TUI dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.