ReisKnaller: Vietnam – 16 dagen; Rijstterrassen en tropisch strand, Vietnam , Azië

ReisKnaller: Vietnam - 16 dagen; Rijstterrassen en tropisch strand_verre_reizen-VIETNAM

1.249,00

Met deze unieke en prachtige reis van Shoestring ga je o.a. naar de prachtige bestemming Vietnam in Azië. Deze reis kun je boeken vanaf €1249.00 per persoon.

Product Description

Over de reis “ReisKnaller: Vietnam – 16 dagen; Rijstterrassen en tropisch strand” van Shoestring

Een schitterende Vietnam groepsreis, waar je kleurrijke bergvolkeren ontmoet en wandelt over imposante rijstterrassen. Ook verken je de wereldsteden Ho Chi Minh City en Hanoi. Bijzonder is je afsluiter op het tropische strandeiland Phu Quoc. Het verblijf in eenvoudige, sfeervolle ‘homestays is een belangrijk aspect van deze reis; prima voor intensief contact met de lokale bevolking! Ook slaap je in sfeervolle hotels (tweepersoonskamer op basis van logies en ontbijt). Tegen meerkosten kun je voor de hotelovernachtingen een eenpersoonskamer bijboeken. Je reist met een eigen bus en maakt gebruik van twee comfortabele binnenlandse vluchten. Shoestring heet je van harte Welkom in Vietnam!

Omdat onze ReisKnallers slechts korte tijd worden aangeboden, is er geen uitgebreid dag tot dag schema beschikbaar. Check voordat je boekt even de voorwaarden van onze speciale ReisKnallers.

Lees meer over deze reis!

Waar verblijf je in Vietnam, Azië?

  • Continent: Azië
  • Land(en): Vietnam
  • Type verblijf: Volgens beschrijving, controleer reisbeschrijving van Shoestring
  • Verblijfsduur: VIETNAM 16 dagen / 15 nachten Tweepersoonskamer
  • Vertrekdatum: 6/11/2018
  • Retourdatum: 21/11/2018

Waar ga je naar toe met deze verre reis naar Azië?

Je gaat met deze unieke verre reis naar Vietnam. Deze ReisKnaller: Vietnam – 16 dagen; Rijstterrassen en tropisch strand van Shoestring kun je direct en online boeken.

Additional Information

Land:

Vietnam

Touroperator:

Shoestring

Vertrek Vanaf:

AMS

Type Reis:

Verre reizen

Type vervoer:

Vliegreis

Verzorging

Volgens beschrijving

Zonvakantie ervaring

Heb je ervaring met deze specifieke zonvakantie! Dan kun je deze hier delen.

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie? Dan nodigen we je uit om ervaringen op de ervaring pagina te delen van de desbetreffende reisorganisatie. Dit kan via de button (rechts bovenin) op deze pagina of via het hoofdmenu ervaringen.