8 daagse Hotel Les Demeures Champenoises logies en ontbijt Champagne-Ardennes Frankrijk

8 daagse Hotel Les Demeures Champenoises logies en ontbijt Champagne-Ardennes Frankrijk

Vanaf per persoon

180,00

Deze autovakantie Champagne-Ardennes, Frankrijk van Vrij Uit heeft een vanaf prijs van €180.00 Per persoon. De prijs van deze autovakantie is gebaseerd op eigen vervoer en logies en ontbijt.
Profiteer nu van de vroegboekkorting bij Vrij Uit!

Boek bij Vrij Uit

Artikelnummer: VUS_ZAUT_1FCH6A_S17
Categorieën: ,
Tags: , , , , ,

Product Description

Over de autovakantie Champagne-Ardennes Frankrijk van Vrij Uit.

prima ligging in de hoofdstad van de Champagnestreek, tussen Parijs en Reimsop een groot domein, gebouw met een verrassende architectuurpanoramisch uitzicht op de heuvels; veel fiets- en wandelroutes starten aan het hotel Om de Champagnestreek te gaan verkennen is de locatie van het hotel Les Demeures Champenoises perfect: aan de rand van de stad Epernay – de hoofdstad van de Champagnestreek – vlak bij verschillende wijnkelders, tussen Parijs en Reims. Hotel Les Demeures Champenoises is een budgetvriendelijk, eenvoudig maar correct hotel en werd recent gerenoveerd. Het geniet een prima ligging; op een groot domein met een panoramisch uitzicht. Het centrum van Epernay ligt op ongeveer 20 minuten wandelen. De architectuur van het geheel is verrassend en heeft hier en daar een heel charmante toets. Aan het hotel starten heel wat fiets- en wandelroutes. Na een lekker, uitgebreid ontbijt in de ontbijtruimte ben je klaar om de actieve dag goed te starten. In de omgeving van hotel is er een zwembadencomplex waar je een frisse duik kunt nemen. Een prima keuze voor een aangenaam, actief verblijf in de Champagnestreek!Het hotel Les Demeures Champenoises is een recent gerenoveerd, budgetvriendelijk hotel. Het hotel heeft een prima ligging; op een groot domein met een panoramisch uitzicht op de heuvels. Ook om de champagnestreek te gaan verkennen is de locatie perfect: aan de rand van de stad Epernay (op ongeveer 20 minuten wandelen) – de hoofdstad van de Champagnestreek – vlak bij verschillende wijnkelders, slechts ca. 29 km van Reims. De architectuur van het geheel is verrassend en heeft hier en daar een heel charmante toets. In de ontbijtruimte geniet je van een verzorgd, uitgebreid ontbijt om de dag goed te starten. Zo ben je klaar om te voet of met de fiets de streek te ontdekken. Er starten heel wat fiets- en wandelroutes aan het hotel. In de omgeving van hotel is er een zwembadencomplex waar je een frisse duik kunt nemen. Een prima keuze voor een aangenaam, actief verblijf in de

Over de accommodatie in Champagne-Ardennes Frankrijk.

  • Plaats: Épernay
  • Regio: Champagne-Ardennes
  • Land: Frankrijk
  • Naam accommodatie: Hotel Les Demeures Champenoises
  • Type verblijf: Hotel Tweepersoonskamer
  • Verzorging: Logies en ontbijt
  • Verblijfduur: 8 dagen en 7 nachten

Waar ga je naar toe met deze autovakantie?

Je gaat met deze autovakantie van Vrij Uit naar Champagne-Ardennes,  Frankrijk in de plaats Épernay. Deze autovakantie met eigen vervoer naar Frankrijk kun je direct en online boeken bij Vrij Uit.

 

Additional Information

Land:

Frankrijk

Regio:

Champagne-Ardennes

Touroperator:

Vrij Uit

Plaats:

Épernay

Type vervoer:

Eigen vervoer

Type accommodatie:

Hotel

Prijstype

Per persoon

Terug naar boven