fbpx

Zweven door de Everglades

Zweven door de Everglades 3 dagen / 2 nachten Buildingblock

Beschrijving

Moerassen, alligators en een rivier van gras. Met een airboot zweef je over ondiepe moerassen en graslanden. De meeste reizigers verblijven aan de kust, rijden door de Everglades en maken een ‘quick spin’ met een airboot de moerassen in.Wij kiezen voor een lodge in het piepkleine Everglades City. Hier proef je de sfeer van het leven in het zompige binnenland en heb je meer tijd om de natuur te aanschouwen.

Reis Verenigde Staten van Amerika: Zweven door de Everglades met Riksja Travel

Ontdek de schoonheid en wonderen van de Verenigde Staten met onze unieke vakantiepakketten! Of je nu op zoek bent naar een natuurreservaat, een rondleiding door de stad of gewoon een leuke tijd wilt doorbrengen met het verkennen van Amerika’s bekendste bezienswaardigheden, we hebben voor elk wat wils. Van kust tot kust, de Verenigde Staten zullen je zeker blijvende herinneringen en ervaringen bezorgen. Boek vandaag nog jouw volgende reis,  Zweven door de Everglades, bij Riksja Travel voor een onvergetelijke vakantie!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.