fbpx

Zanzibar voor alle zintuigen

Tijdens deze excursie bezoek je een kruidenfarm en zul je een keur aan bekende en onbekende kruiden zien die hier op Zanzibar verbouwd worden. Hierbij worden al je zintuigen betrokken.

va. 45,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Zanzibar staat ook wel bekend als ‘kruideneiland’, omdat hier veel kruiden verbouwd worden. Nadat de slavenhandel werd afgeschaft in het begin van de 20e eeuw, werden kruiden het belangrijkste handelswaar van Zanzibar.
Zie waar kruiden vandaan komen
Tijdens deze excursie bezoek je een kruidenfarm en zul je een keur aan bekende en onbekende kruiden zien die hier op Zanzibar verbouwd worden. Hierbij worden al je zintuigen betrokken. Je ziet hoe de kruiden nu eigenlijk groeien en er in verschillende stadia uit zien, je zult ze ruiken, voelen en soms ook kunnen proeven.
Kennis van de gids
Je gids zal ook heel veel interessante weetjes met je delen. Wist je bijvoorbeeld dat de kaneelboom 3 verschillende geuren heeft? Of dat de rode, groene en zwarte peper alle van dezelfde plant komen? Je zult na deze tour ineens heel anders naar heel veel kruiden kijken die je gewoon in je keuken hebt staan.
Lokaal gemaakte souvenirs
Aan het einde van de tour kun je als je wilt kruiden, maar ook vers gemaakte zeepjes en crèmes kopen. Deze zijn allemaal door de lokale gemeenschap hier op de boerderij gemaakt. Hele leuke souvenirs om mee naar huis te nemen!


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.