fbpx

Wild Wild West

Wild Wild West 20 dagen / 19 nachten

va. 3.295,00

Naar Riksja Travel

Beschrijving

Ben je op zoek naar dé nationale-parken-reis van het zuidwesten, dan raden wij je deze route aan. Reis van Phoenix via Las Vegas naar San Francisco en in een kleine drie weken bezoek je de nationale parken. Je komt alleen in de stad voor je heen- en terugvlucht. Fietsen in Zion, paardrijden met een Navajo-indiaan en raften over de Colorado River. Het is allemaal vast voor je geregeld. Je verblijft in of vlak bij de nationale parken zodat je de natuur van dichtbij beleeft.

Reis Verenigde Staten van Amerika: Wild Wild West met Riksja Travel

Ontdek de schoonheid en wonderen van de Verenigde Staten met onze unieke vakantiepakketten! Of je nu op zoek bent naar een natuurreservaat, een rondleiding door de stad of gewoon een leuke tijd wilt doorbrengen met het verkennen van Amerika’s bekendste bezienswaardigheden, we hebben voor elk wat wils. Van kust tot kust, de Verenigde Staten zullen je zeker blijvende herinneringen en ervaringen bezorgen. Boek vandaag nog jouw volgende reis,  Wild Wild West, bij Riksja Travel voor een onvergetelijke vakantie!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.