fbpx

Viñales Highlights

Tijdens deze excursie leer je meer over het lokale leven in deze vallei, o.a. door een tabaksplantage en biologische boerderij te bezoeken maar ook door een ontspannen rit te paard te maken in de vall…

va. 129,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
De panoramische, groene Viñales vallei is vrij vlak en wordt gekenmerkt door ‘mogotes’, hoge afgeronde begroeide kalkstenen heuvels die loodrecht uit het landschap omhoog rijzen. Deze prachtige vallei staat dan ook op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Tijdens deze excursie leer je meer over het lokale leven in deze vallei, o.a. door een tabaksplantage en biologische boerderij te bezoeken maar ook door een ontspannen rit te paard te maken in de vallei.
Tabaksplantages
Je gaat op eigen gelegenheid naar het beginpunt van deze excursie. Hier word je opgewacht door je gids en samen wandelen jullie door de vallei, waarbij je inzicht krijgt in de lokale landbouw.
Vervolgens bezoek je een drooghuis voor tabaksbladeren. Hier zie je het proces van het drogen van tabak tot en met het rollen van de sigaar. Je bezoekt ook een plek waar de tabaksbladeren geclassificeerd worden.
Lokale projecten
De volgende stop is een plek dat zich richt op duurzame ontwikkelingsprojecten in de regio en biologische landbouw. Leer hier meer over en als je wilt, kun je hier optioneel van een versgemaakte cocktail genieten.
Paardrijden in de Viñales vallei
Je geniet van een lunch in een lokale boerderij. Na de lunch is het tijd om een uurtje te gaan paardrijden in deze schitterende omgeving. Geniet van de groene vallei en de Mogotes als decor.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.