fbpx

Verborgen plekjes van Bali

Inclusief vluchten. Ervaar een andere kant van het beroemde Bali en ga op ontdekkingstocht naar het traditionele en oorspronkelijke karakter van dit prachtige eiland. Tijdens deze individuele rondreis…

va. 1.640,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Ervaar een andere kant van het beroemde Bali en ga op ontdekkingstocht naar het traditionele en oorspronkelijke karakter van dit prachtige eiland. Tijdens deze rondreis zul je zien dat het eiland niet voor niets het thuis van de goden wordt genoemd.
Je start je reis in het rustige vissersdorpje Sanur. Hier kun je eerst even bijkomen, voordat de rit over het eiland begint. Onderweg naar Munduk, een koel bergdorpje in Noord-Bali bezoek je één van Bali’s grootste tempels, de Pura Batukaru, en de mooiste rijstterrassen van Bali, bij Jatiluwih.
Natuur en plantages van Munduk
Munduk ligt middenin de natuur en je gaat er dan ook een prachtige wandeling door de natuur en langs koffie-, cacao- en fruitplantages maken, gevolgd door een kanotocht bij het tweelingmeer van Tamblingan.
Onderweg naar Lovina bezoek je het enige boeddhistische heiligdom op Bali en heb je tijd om een heerlijk ontspannen bad in de warmwaterbronnen bij Banjar te nemen. Via Lovina rij je vervolgens langs de imposante noordkust naar het nog rustige badplaatsje Amed. Hier kun je naar hartenlust snorkelen, duiken of aan het strand luieren.
Waterpaleis en homestay
Na Amed is het weer tijd voor iets meer inspanning. Je verblijft in een gezellige homestay vlakbij het waterpaleis van Tirtagangga en zult al wandelend door de rijstvelden kennismaken met het nog traditionele lokale leven in deze regio. Uiteraard mag een bad in de zwembaden van het waterpaleis niet ontbreken.
De laatste stop in deze rondreis is in het culturele centrum van Bali, Ubud. Onderweg naar Ubud stop je bij de heilige waterbron van Tirta Empul, waar je een zeer bijzonder reinigingsritueel zult ondergaan. Daarna heb je genoeg tijd om de prachtige natuurlijke omgeving en het kunstenaarsdorp Ubud zelf te gaan verkennen. Bezoek zeker één van de vele kunstmarkten, galerieën en het beroemde apenbos.
Strandvakantie in Sanur
Na het rondreis gedeelte van je vakantie, is het tijd voor ontspanning. Je keert terug naar Sanur, waar je nog een aantal dagen in een gezellig en kleinschalig resort aan het schilderachtige strand van Sanur verblijft. Hier kun je nog even heerlijk uitrusten van de vele nieuwe ervaringen en indrukken opgedaan tijdens deze prachtige rondreis.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van Amsterdam naar Denpasar.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.