fbpx

Van de Hooglanden tot de Jungle van Peru

Verken in 18 dagen de belangrijkste hoogtepunten: Lima, Arequipa, Colca Canyon, Titicacameer, Machu Picchu en Amazone.

va. 4.507,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Laat je verrassen door de grote variëteit aan oude culturen, afwisselende landschappen en indrukwekkende natuur die Peru te bieden heeft. Tijdens deze privé rondreis door Peru bezoek je de belangrijkste hoogtepunten, van sfeervolle steden tot ruige berggebieden, mystieke plekken uit het verre verleden en het oeroude Amazone regenwoud. 
Lima, Arequipa en Cusco
 Tijdens deze rondreis bezoek je een drietal prachtige, sfeervolle steden. Lima ligt aan de kust en heeft een oud centrum met statige gebouwen uit de koloniale periode.
Arequipa ligt op iets grotere hoogte, in een vulkanisch gebied. Het staat bekend als de ‘witte stad’, door het mooie oude centrum met vele gebouwen die zijn opgetrokken uit het witte silla, een vulkanisch gesteente.
Cusco is een schitterende en sfeervolle stad, waar nog veel oude Inca-overblijfselen te ontdekken zijn. Je kunt dan ook makkelijk een aantal dagen doorbrengen in het centrum en in de omgeving van de stad.
De hooglanden
Zodra je de kust verlaat, ga je de hooglanden in. Je reist naar Colca Canyon, een van de diepste kloven ter wereld. Hier ga je o.a. hopelijk de enorme condor van dichtbij voorbij zien vliegen.
Van de diepste kloof naar het hoogst gelegen bevaarbare meer ter wereld: het Titicacameer. Hier bezoek je enkele eilandjes in het meer, die elk een andere interessante cultuur ontwikkeld heeft.
Midden in het Peruaanse Andesgeberte, bovenop een berg, ligt hét hoogtepunt van Peru op je te wachten: het mystieke, prachtige Machu Picchu. Struin rond tussen de ruïnes van gebouwen, pleintjes, tempels en fonteinen en laat je terugvoeren naar het tijdperk van de Inca’s.
Het Amazone regenwoud
Aan het einde van de rondreis bezoek je een heel ander, indrukwekkend gebied van Peru: het machtige en onvervangbare Amazonegebied. Hier verblijf je een paar dagen midden in het Amazone regenwoud om je te verliezen in de bijzondere flora en fauna. Een onvergetelijk einde van je vakantie.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van Amsterdam naar Lima.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.