fbpx

Thuis tussen de Karstbergen

Thuis tussen de Karstbergen 4 dagen / 3 nachten Buildingblock

Beschrijving

Maak kennis met onze ideale bouwsteen combinatie in het noorden van Vietnam. Je bezoekt 3 hoogtepunten: slaap onderweg bij lokale volkeren en fiets in de Mai Chau vallei, peddel in een traditionele ‘sampan’ door kronkelende waterwegen en langs steile Karstbergen van Ninh Binh en vaar op een Vietnamese jonk met overnachting tussen duizenden eilanden in Halong Bay.

Reis Vietnam: Thuis tussen de Karstbergen

Ontdek het prachtige Vietnam en laat je betoveren door de adembenemende natuur, de rijke cultuur en de heerlijke keuken. Van de schilderachtige rijstvelden en de fascinerende Halongbaai tot de bruisende steden en historische monumenten, Vietnam biedt voor elk wat wils. Maak deze bijzondere reis, Thuis tussen de Karstbergen, met Riksja Travel. Ervaar de warmte en gastvrijheid van de lokale bevolking en dompel jezelf onder in een wereld van kleur en geur. Boek vandaag nog jouw reis naar Vietnam en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring die je voor altijd bij zal blijven!

Ontdek Vietnam, een land van geschiedenis en cultuur met Riksja Travel!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.