fbpx

The Verb Hotel

4-daagse Verre reizen naar Massachusetts bij The Verb Hotel

Beschrijving

The Verb Hotel

Voel je een echte rockster, Midden in de wijk Fenway, Ruime kamers met platenspeler, Genieten in Japans restaurant, Neem een duik in het zwembad, Highlights op loopafstand

Een heel speciaal verblijf ervaar je in dit hotel. Je voelt je een echte rockster door de sfeer die er hangt. Vanuit het hotel wandel je zo naar alle bezienswaardigheden van de stad. Na terugkomst neem je een duik in het zwembad en geniet je van heerlijke sushi in het restaurant. De kamers zijn ruim en modern en met de locatie erbij maakt dit het een ideale plek voor je verblijf in Boston.

Extra informatie

Land

Regio

stars

Plaats je ervaringen met TUI

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie TUI? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze TUI. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze TUI reviews en ervaringen pagina over TUI, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met TUI dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.