fbpx

Street food tour Saigon per Vespa

Ontdek lokaal Saigon by night, achterop een authentieke Vespa scooter! Je wordt door de stad gereden met stops om heerlijke lokale gerechten en verschillende drankjes te proberen.

va. 141,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Een unieke en vooral ontzettend leuke manier om lokaal Ho Chi Minh Stad, beter bekend als Saigon, te leren kennen. Deels Vespa safari, deels street food tour; je zult in ieder geval een onvergetelijke avond in Saigon beleven!
Op verkenningstocht per vespa
Je wordt bij je hotel opgehaald en naar het eerste café gebracht, waar je het bruisende stadsleven vanaf het terras gade kunt slaan onder het genot van een cocktail en een appetizer. Vervolgens stap je achterop een Vespa scooter en je ervaren chauffeur zal je meenemen op verkenningstocht door verschillende wijken van de stad. Geniet van de lichten en het drukke dagelijkse leven om je heen.
Streetfood in Saigon
Elke avond is het programma weer anders, maar je gaat in ieder geval op verschillende locaties genieten van lekkere hapjes en drankjes. In lokale restaurantjes op straat zul je verschillende echte streetfood gerechtjes gaan proberen. Ook zul je in een Vietnamees koffiezaakje kunnen genieten van een echte Vietnamese koffie. De avond wordt afgesloten met een drankje in een gezellige hippe bar met livemuziek.
Een streetfood tour maar dan net even anders. Een absolute aanrader!


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.