fbpx

Stopover Hong Kong

Stopover Hong Kong Australië Bouwsteen

Beschrijving

Als stopover in Azië kun je kiezen voor Hongkong. Een bezoek brengt je te midden van een mix van skyscrapers, shoppingcentra, een wirwar van Chinese uithangborden, snelle zakenvrouwen met nog snellere mobieltjes en vitrines vol met de meest vreemde etenswaar. Maar ook fotogenieke plekjes, zoals op Hongkong Island waar de typische Chinese jonken liggen aangemeerd. De enorme moderne luchthaven ligt op Lantau en vanaf hier ben je in ongeveer 45 minuten in het centrum van Kowloon of Hongkong Island. Veel van onze reizigers (wijzelf trouwens ook) vinden het na een lange vlucht prettig als er iemand met een naambordje op je staat te wachten die je naar het hotel brengt. Zodra je bent geland, word je dan ook verwelkomd door onze chauffeur. De transfer terug laten we aan jezelf over. Er zijn diverse bus- en treintransfers. Een taxi is ook mogelijk, maar net iets prijziger.

Bouwsteen van 2 dagen / 1 nacht naar Australië met Riksja Travel

Maak je klaar om samen met ons de adembenemende schoonheid en diversiteit van Australië te ontdekken! Van de bruisende steden tot de weelderige natuurreservaten, en van de iconische bezienswaardigheden tot de outback tours, Australië biedt voor elk wat wils. Beleef deze vakantie, Stopover Hong Kong, als geen ander met onze gepersonaliseerde POI-tours en -activiteiten, zodat je het meeste uit je verblijf in dit ongelooflijke land down under kunt halen.

Ontdek het land down under en maak herinneringen die een leven lang meegaan! Van bruisende steden tot exotische eilanden en uitgestrekte natuurreservaten, Australië biedt iets voor reizigers van alle leeftijden. Ontdek de beste plekken om te bezoeken, doe mee aan onvergetelijke tours en activiteiten, of ontspan gewoon en geniet van het uitzicht. Boek vandaag nog jouw droomvakantie met Riksja Travel naar Australië!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.