fbpx

Startpakket New York meivakantie

9-daagse Verre reizen naar New York bij Startpakket New York meivakantie

va. 679,00

Meer informatie

Beschrijving

Startpakket New York meivakantie

Ideaal begin van je reis, Vlucht met TUI fly, Inclusief eerste overnachting, De rest van je reis bepaal jij, Ultieme vrijheid in New York, De mogelijkheden zijn eindeloos & inclusief transfers.

Ontdek New York met dit ideale startpakket. Je verblijft 7 nachten in deze prachtige stad en wij regelen je retourvlucht en de eerste overnachting. Je kunt hierbij kiezen uit Millennium Broadway en Wyndham Garden Brooklyn. Beiden 4 sterren met een gunstige ligging. Wat je de rest van je reis allemaal gaat ondernemen, dat bepaal je helemaal zelf. Bezoek Ground Zero, het vrijheidsbeeld, ga fietsen in Central Park of ga lekker shoppen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Alles kan en mag, als je maar op tijd terug bent voor je terugvlucht.

Extra informatie

Land

Regio

stars

Plaats je ervaringen met TUI

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie TUI? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze TUI. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze TUI reviews en ervaringen pagina over TUI, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met TUI dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.