fbpx

Sprookjesachtig Rajasthan

Deze 7-daagse tour brengt je langs de sprookjesachtige steden en landschappen van Rajasthan. Diep verscholen in de Thar woestijn tref je de juwelen van India. Je brengt o.a. een bezoek aan de ‘Gouden …

Beschrijving

Informatie
Deze 7-daagse tour brengt je langs de sprookjesachtige steden en landschappen van Rajasthan. Diep verscholen in de Thar woestijn tref je de juwelen van India.
Vanuit Delhi, waar je een stadstour langs de hoogtepunten van oud- en nieuw Delhi maakt, vertrek je richting Rajasthan. Het landschap om je heen verandert langzaam van groen naar rood-gele tinten. Je brengt een bezoek aan het lieflijke stadje Mandawa, gelegen op de Zijde Route en vooral bekend om de vele prachtig geschilderde oude koopmanshuizen, ook wel haveli’s genoemd. Midden in de Thar-woestijn ligt de middeleeuwse vestingstad Bikaner met het enorme Junagarh Fort. Je bezoekt het fort met al zijn grandeur en paleizen met interessante schatten, binnen de muren van het fort. Hier zijn de macht en rijkdom van de Maharadja heersers overal zichtbaar. Ook bezoek je de ‘Gouden Stad’ Jaisalmer met zijn zandduinen en indrukwekkende vesting vol kleurrijke mensen en kuddes kamelen. Je zult versteld staan van de mysterieuze en sierlijke Jain tempels, gelegen in ongerepte landschappen. In Jodhpur kun je dwalen tussen de indigo blauwe huizen van de Bhraman kaste en imposante Maharadja paleizen.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.