fbpx

Rondreis Yukon: Van goudzoeken naar Gletsjers

Rondreis Yukon: Van goudzoeken naar Gletsjers 13 dagen / 12 nachten Roundtrip

va. 1.940,00

Naar Riksja Travel

Beschrijving

Tijdens deze Yukon-reis zie je alle must see’s in één reis. Je begin en eindpunt is Whitehorse, de hoofdstad en haast enige stad van Yukon. Hoe verder je bent in je reis, hoe meer de natuur de baas wordt. Ervaar de goudkoorts in Dawson City, beproef je geluk met goudpannen, rijd via de Top of the World Highway naar Alaska, bewonder gletsjers en het hooggebergte in Kluane National Park en vaar door fjorden in Skagway. Dit is een reis waar je lekker veel buiten bent en op je eigen tempo Yukon ontdekt!

Reis Verenigde Staten van Amerika: Rondreis Yukon: Van goudzoeken naar Gletsjers met Riksja Travel

Ontdek de schoonheid en wonderen van de Verenigde Staten met onze unieke vakantiepakketten! Of je nu op zoek bent naar een natuurreservaat, een rondleiding door de stad of gewoon een leuke tijd wilt doorbrengen met het verkennen van Amerika’s bekendste bezienswaardigheden, we hebben voor elk wat wils. Van kust tot kust, de Verenigde Staten zullen je zeker blijvende herinneringen en ervaringen bezorgen. Boek vandaag nog jouw volgende reis,  Rondreis Yukon: Van goudzoeken naar Gletsjers, bij Riksja Travel voor een onvergetelijke vakantie!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.