fbpx

Rondreis Vietnam in 2 weken

Rondreis Vietnam in 2 weken 14 dagen / 13 nachten Roundtrip

va. 1.395,00

Naar Riksja Travel

Beschrijving

Alle hoogtepunten van Vietnam in 2 weken met verrassende excursies en een strandverblijf bij Hoi An. Reis van de skyline in Ho Chi Minh City via de Mekong Delta in het zuiden naar het historische Hanoi in het noorden per vliegtuig, bus, nachttrein en privé-transfer. Onderweg ervaar je het echte Vietnam op de fiets in Hoi An, leef je langs het water van de Mekong in een boot, vergaap je je aan de karstbergen van Bai Tu Long in een kajak en proef je de lekkerste hapjes tijdens een streetfood safari.

Reis Vietnam: Rondreis Vietnam in 2 weken

Ontdek het prachtige Vietnam en laat je betoveren door de adembenemende natuur, de rijke cultuur en de heerlijke keuken. Van de schilderachtige rijstvelden en de fascinerende Halongbaai tot de bruisende steden en historische monumenten, Vietnam biedt voor elk wat wils. Maak deze bijzondere reis, Rondreis Vietnam in 2 weken, met Riksja Travel. Ervaar de warmte en gastvrijheid van de lokale bevolking en dompel jezelf onder in een wereld van kleur en geur. Boek vandaag nog jouw reis naar Vietnam en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring die je voor altijd bij zal blijven!

Ontdek Vietnam, een land van geschiedenis en cultuur met Riksja Travel!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.