fbpx

Rondreis Marokko Saharasafari, 8 dagen

Rondreis Marokko Saharasafari, 8 dagen

va. 1.295,00

Meer informatie

Beschrijving

Bijzondere rondreis door het Marokkaanse deel van de immense Sahara. Naast onze eigen bus, reis je met speciaal uitgeruste Land Rovers door onverwacht kleurrijke (woestijn)landschappen. Je ziet de hoogste zandduinen van het land,’s ochtends en ’s avonds constant veranderen van kleur. Behalve Berbers en Arabieren maak je ook kennis met de Bedoeïenen.

Route:
Amsterdam – Marrakech
Marrakech
Marrakech – Ouarzazate – Fint Oasis
Fint Oasis – Zagora
Zagora – kamelentocht in Tinfouwoestijn
Tinfou woestijn – Ait Benhaddou
Ait Benhaddou – Marrakech
Marrakech – Amsterdam


Met speciaal uitgeruste jeeps en op kamelen trek je, tijdens deze rondreis door de Sahara van Marokko, de woestijn in en ontdek je op de rondreis de hoge zandduinen en oases. Je slaapt onder de sterren en eet bij de Bedoeïenen.

 

 

Extra informatie

Land

Werelddeel

Plaats je ervaringen met Djoser

Djoser ervaringen en reviews

Djoser is een touroperator, gespecialiseerd in duurzame en spirituele reisreizen dat je helpt bij het vinden van de beste tours en activiteiten op een bestemming. Ervaring met Djoser?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie Djoser? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Djoser. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Djoser reviews en ervaringen pagina over Djoser, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Djoser dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.