fbpx

Rondreis Litouwen, Letland & Estland, 8 dagen

Rondreis Litouwen, Letland & Estland, 8 dagen

va. 1.245,00

Meer informatie

Beschrijving

Deze veeltijdige rondreis door de drie Baltische Staten biedt een grote diversiteit aan eeuwenoude cultuur. Het stadshart van de hoofdsteden, Vilnius, Riga en Tallinn, zijn ondanks oorlogen goed intact gebleven, waardoor je nog volop kunt proeven van de laatmiddeleeuwse sfeer. Hoewel de drie landen hun boeiende en rijke geschiedenis met elkaar delen, hebben ze ook elk hun unieke karakter behouden. Vilnius is een klassieke stad dat zich uitstrekt langs de beide oevers van de snelstromende Neris. Riga is een 800 jaar oude stad die ontstaan is als handelsnederzetting van Duitse ridders en Tallinn maakte de grootste bloei door van de 13e tot de 16e eeuw, als havenstad in het oostelijk deel van de Baltische Zee.

Route:
Amsterdam – Vilnius
Vilnius
Vilnius – Trakai – Heuvel der Kruisen – Paleis Rundāle – Riga
Riga, optionele excursie Jurmala
Riga
Riga – Gaujas nationaal park – Tallinn
Tallinn
Tallinn – Amsterdam


  • In ruim een week van Vilnius via Riga naar Tallin
  • Grote diversiteit aan eeuwenoude cultuur
  • Bezoek aan Heuvel der Kruisen en Paleis Rundäle
  • Excursie naar Gaujas nationaal park met Turaida kasteel

 

 

Extra informatie

Land

Werelddeel

Plaats je ervaringen met Djoser

Djoser ervaringen en reviews

Djoser is een touroperator, gespecialiseerd in duurzame en spirituele reisreizen dat je helpt bij het vinden van de beste tours en activiteiten op een bestemming. Ervaring met Djoser?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie Djoser? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Djoser. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Djoser reviews en ervaringen pagina over Djoser, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Djoser dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.