fbpx

Rondreis Japan, 16 dagen

Rondreis Japan, 16 dagen

va. 3.395,00

Meer informatie

Beschrijving

Op deze rondreis over het grootste eiland van Japan, Honshu, krijg je een compleet beeld van het afwisselde Japan. Naast absolute must sees als de hoofdstad Tokyo en de tempels van Kyoto bezoek je unieke plekken als Koyasan, Nara en Kamakura. In Kyoto vind je het beroemde Gouden Paviljoen die je deelt met vele Japanners en kleine bemoste tempeltjes in de heuvels die je helemaal voor jezelf hebt. Tijdens de excursie naar Nara bezoek je de Todai-ji tempel, het grootste houten gebouw ter wereld met bijzondere bronzen en houten beelden. Tussen de bergen in de Japanse Alpen ligt het dopje Shirakawago waar de tijd lijkt honderden jaren stil te hebben gestaan. In Matsumoto bezoek je één van de beroemdste kastelen van Japan. De reis wordt afgesloten in de metropool Tokyo.

Route:
Amsterdam – Osaka
aankomst Osaka
Osaka
Osaka – Koyasan
Koyasan – Kyoto
Kyoto
Kyoto, excursie Nara en bezoek Fushimi Inari-tempel
Kyoto
Kyoto – Takayama
Takayama, excursie Shirakawago
Takayama – Matsumoto
Matsumoto – Kawaguchiko (Mt. Fuji uitzicht) – Tokyo
Tokyo
Tokyo, excursie Kamakura
Tokyo
Tokyo – Amsterdam


  • De hoogtepunten van Japan
  • Bezoek o.a. Osaka, Kyoto en Tokyo
  • Tempelovernachting met maaltijden
  • Excursies naar Nara, Shirakawago, Kawaguchiko en Kamakura

 

 

Extra informatie

Land

Werelddeel

Plaats je ervaringen met Djoser

Djoser ervaringen en reviews

Djoser is een touroperator, gespecialiseerd in duurzame en spirituele reisreizen dat je helpt bij het vinden van de beste tours en activiteiten op een bestemming. Ervaring met Djoser?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie Djoser? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Djoser. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Djoser reviews en ervaringen pagina over Djoser, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Djoser dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.