fbpx

Rondreis INDIA: PUNJAB, HIMACHAL PRADESH & LADAKH – 21 dagen! Avontuur in de Himalaya

Het ruige hoogland van Ladakh behoort tot de meest afgelegen plekken op deze planeet. Het verlaten maanlandschap maakt een onuitwisbare indruk op bezoekers. Cultureel…

va. 3.345,00

Meer informatie

Beschrijving

Het ruige hoogland van Ladakh behoort tot de meest afgelegen plekken op deze planeet. Het verlaten maanlandschap maakt een onuitwisbare indruk op bezoekers. Cultureel gezien ben je in Tibet; de serene boeddhistische kloosters getuigen daarvan. Je bezoekt op deze rondreis door India tevens Dharamshala, de thuisbasis van de Dalai Lama. Ook op het programma: het mooie Manali, de Gouden Tempel van Amritsar en de ongerepte Nubravallei. Ga mee op avontuur in Punjab, Himachal Pradesh en Ladakh!


 

Koning Aap Reisthema’s

Koning Aap biedt groepsreizen in alle soorten en maten aan. Om de wensen van reizigers, te vervullen zijn alle reizen verdeeld in verschillende reisthema’s. Bekijk hier wat bij jou past. Of bekijk direct de reisthema’s bij Koning Aap

  • Festivalreis
  • Nederlandstalige reisbegeleider
  • Groepsreizen
  • Nieuwe reis
  • Pionier

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

Koning Aap ervaringen en reviews

Koning Aap biedt al ruim 30 jaar bijzondere reizen aan. Men reist in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding en er is veel ruimte voor individuele vrijheid.
Ervaring met Koning Aap?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie Koning Aap? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Koning Aap. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Koning Aap ervaringen en reviews pagina over Koning Aap, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Koning Aap dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.