fbpx

Rondreis: Go Florida!

Rondreis: Go Florida! 16 dagen / 15 nachten Roundtrip

va. 1.995,00

Naar Riksja Travel

Beschrijving

Wil jij een Florida-rondreis maken, maar meer zien dan strand? In deze fly-drive-rondreis proef je het beste van de Sunshine State! Het bruisende Miami en de pretparken bij Orlando worden afgewisseld met natuur: snorkel met zeekoeien, spot alligators in de Everglades en geniet van een wijntje terwijl je met een zeilboot langs de Keys vaart. We hebben knusse slaapplekken voor je geregeld, van een art-decohotel tot een moeraslodge en Caribische inn.

Reis Verenigde Staten van Amerika: Rondreis: Go Florida! met Riksja Travel

Ontdek de schoonheid en wonderen van de Verenigde Staten met onze unieke vakantiepakketten! Of je nu op zoek bent naar een natuurreservaat, een rondleiding door de stad of gewoon een leuke tijd wilt doorbrengen met het verkennen van Amerika’s bekendste bezienswaardigheden, we hebben voor elk wat wils. Van kust tot kust, de Verenigde Staten zullen je zeker blijvende herinneringen en ervaringen bezorgen. Boek vandaag nog jouw volgende reis,  Rondreis: Go Florida!, bij Riksja Travel voor een onvergetelijke vakantie!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.